Tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi täytti torstaina 28 vuotta ja julkaisi sen kunniaksi Instagram-tilillään avoimen rehellisen päivityksen kuulumisistaan ja kohtaamistaan mielenterveyden haasteista. Karikuusi kertoo päättäneensä panostaa uraansa ja hyvinvointiinsa, ja on sen myötä lopettanut myös alkoholin käytön.

– Alkuvuodesta päätin olla 365 päivää täysin ilman alkoholia, otin oman kaupallisen myynnin haltuun ja päätin myös, että haluan antaa enemmän aikaa ystäville ja kavereille. Vielä ehkä liian aikaista sanoa, mutta tähän mennessä olen onnistunut näissä loistavasti Karikuusi iloitsee.

– Prioriteetit on mennyt uusiksi. Synttärilahjana itselleni aloitin myös viimein matkan kohti parempaa mielenterveyttä ja kävin viimein lääkärin puheilla. En oo muuten koskaa aikaisemmin saanu monivalintakokeesta näin paljon pisteitä. Tietäjät tietää.

Karikuusi korostaa, että haluaa voida paremmin ja pitää tätä ajatusta suurimpana ja tärkeimpänä oppina kuluneelta vuodelta.

– Tää ei kuitenkaan ole huono juttu, vaan päinvastoin. Nämä asiat on jo ”pesinyt” mussa, mutta nyt on aika nostaa pinnalle, kohdata ja kehittyä. Mun itseni takia. Haluun uskoa, että ahdistuneisuus ei ole ikuista, eikä sen pitäisi olla jokapäiväinen tunne.

– Alkaa tuntua siltä, että viimein Juusolla on väliä myös Juusolle ja itseisarvostus on pikkuhiljaa löytymässä.

Karikuusen rehellinen julkaisu on kerännyt valtavasti onnitteluita ja kannustavia kommentteja.

– Onneksi olkoon ja hyviä asioita on edessä! Duudsonien HP Parviainen kommentoi sydänemojin kera.

– Paljon onnea! toivottaa Ellinoora.

– Viisaita sanoja 28-vuotiaalta!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Aki Manninen esitti julkisen anteeksipyynnön Herbalistille – avautuu omasta kiusaamiskokemuksestaan: ”Minulta on lyöty taju pihalle”

Herbalisti lataa suoran mielipiteensä Aki Mannisesta – ”Tässä oli kyse pa*kasta kemiasta”