Kohublondit Johanna Tukiainen ja Elena Vikström ovat jälleen äityneet hurjaan sananvaihtoon sosiaalisessa mediassa. Johanna Tukiaisen mukanaoloa ei ole vahvistettu, mutta se on erittäin todennäköistä, sillä kiistan toisena osapuolena oli Tukiaisen äidin Facebook-tili, jota Johanna Elena Vikströmin mukaan käytti.

– Johanna Tukiainen kirjoittelee taas facebookissa äitinsä profiililla. Toivon että Johanna vihdoinkin lopettaisi nuo valheiden jakamiset netissä. En jaksa edes suuttua, koska tiedän että hän on sairas ihminen eikä varmaan enää tiedä itsekään mikä on oikein, jos suuttuisin niin sehän olisi vähän kuin suuttuisi kehitysvammaiselle tai lapselle koska eivät he tiedä mikä on oikein. Toivon että hän rauhottuisi ja löytäisi onnen elämässään ja lopettaisi muiden ihmisten vainoamisen ja kateuden. Olen varma että hän voisi olla vielä onnellinen kun lopettaisi alkon ja julkisuuden kokonaan ja keskittyisi terveelliseen elämään, Vikström kirjoitti.
– Mä luulen myös että suurin osa suomalaisista tietää mun transtaustan, ei se kyllä minusta mitenkään vähemmän kaunista ihmistä tee, Vikström jatkoi huolestuneen hymiön kera.
Alla Vikströmin Facebookissa julkaisema keskustelu.
vikström-tukiainen-sensuroitu