Johanna Tukiaisen ja Elena Vikströmin sanasota on saanut yhä oudompia vivahteita.
Selkkaus alkoi, kun Elena Vikström julkaisi Johanna Tukiaisen äidin Facebook-profiilista hänelle lähetetyt viestit, jotka Elenan mielestä olivat Johannan lähettämiä.

Useat ihmiset kommentoivat viestien julkaisua arvostellen Tukiaista ja antaen tukea Vikströmille, jonka jälkeen Johanna päätti puuttua keskusteluun omalla Facebook-profiilillaan. Ensin hän ilmoitti ettei ollut lähettänyt viestejä äitinsä nimissä, vaan jonkun muun oli täytynyt lähettää ne hänen itsensä nimissä.
– Älä viitsi valehdella! Elä rauhassa Markuksen kanssa, mutta en todellakaan ole ottanut suhun yhteyttä! Ja jos joku on niin tehnyt, niin mun nimissä!
Vastaus on melko erikoinen, sillä viestit oli lähetetty Tukiaisen äidin profiilista. Keskustelun kommenteissa Elenaa kehotettiin tekemään tutkintapyyntö Tukiaisen äidin mahdollisesta kunnianloukkauksesta. Tässä vaiheessa Johanna antoi ymmärtää, että kunnianloukkausta ei ollut tapahtunut, koska hänen äitinsä voi joskus hermostua.
– turha tehdä mitään tutkintapyyntöjä kun äitini voi myös hermostua jos sillepäälle sattuu! ihankuin olisitte itse jotain puhtaita pulmusia……..hihi
Eräs kommentoija kirjoitti epäilevänsä, että Johanna Tukiainen olisi itse myynyt tavaroitaan ja sanonut että ne varastettiin. Tämä sai Tukiaisen palaamaan äitinsä profiilista lähetettyyn syytökseen.
– kuinka kehtaat väittää tuollaista!!!!! Silloin kuin tämä nais-mies asui Jollaksessa, hän imitoi jatkuvasti minua tai Juliaa kenkähyllyjensä yms. kanssa, ja kun hänet irtisanottiin; niin sieltä lähti yli puolet tavaroistamme myös!