Suomen mediakentän tunnetuimpiin henkilöihin lukeutuva toimittaja-juontaja Tuomas Enbuske, 43, on viettänyt viime kuukaudet hiljaiseloa.

Enbuske erosi kihlatustaan Sarian Antilasta noin vuosi sitten, ja sittemmin hän on ollut varsin vaitonainen tekemisistään. Antilan jälkeen Tuomaksen on kerrottu seurustelleen missinä tunnetun Eveliina Tikan kanssa, mutta suhde päättyi eroon tämän vuoden alkupuolella.

Yhdysvaltain presidentinvaalien jännittävimmällä hetkellä Tuomas kuitenkin päätti avata sanaisen arkkunsa Instagramin puolella. Hän on julkaissut muistelukuvan Hillary Clintonin neljän vuoden takaisista vaalinvalvojaisista, New Yorkista.

– Neljä vuotta sitten veikkasin, tyylilleni uskollisesti, väärää hevosta ja olin New Yorkissa Hillary Clintonin vaalivalvojaisissa, hän kirjoittaa kuvan oheen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

– Kuten Hillaryn kannattajien ilmeistä näkyy, kuva on alkuillasta, Enbuske jatkaa ja viittaa selkeästi kannattajien vielä iloisiin ilmeisiin.

Hän kertoo tunnelman myöhemmin olleen kuin Urho Kekkosen hautajaisista, sillä kuten kaikki tietävät, Clinton hävisi vaalit ja Valkoiseen taloon asettui Donald Trump.

Tämän vuoden vaaleissa jatkokautta havittelevalla Trumpilla on vastassa demokraattien Joe Biden. Samalla kun virallisia tuloksia vielä odotellaan, Tuomas ei omien sanojensa mukaan uskaltanut tällä kertaa lähteä veikkaamaan voittajaa.

– Tänä vuonna en suostunut lyömään vetoa kummankaan ehdokkaan puolesta, vaikka aika monta kossupulloa olisin voittanut, hän kirjoittaa.

Tuomaksen seuraajat ovat ottaneet tämän someaktivoitumisen vastaan varsin innostuneesti, ja mitä ilmeisimmin Tuomasta on jopa kaivattu.

– Ootko tullu pois katakombistasi, eräs seuraajista kysyy.

– Jäbä somessa, toinen ihastelee hymiön kera.

Tuomaksen aiempi julkaisu on tämän vuoden helmikuulta, joten toivon mukaan tulevaisuudessa pääsemme taas nauttimaan hänen jutuistaan enemmän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Katso kuva: Tuomas Enbuskesta eronnut Eveliina Tikka poseeraa alusvaatteissa

Seiska: Tuomas Enbusken ex-tyttöystävä avautuu – ”Suhde oli levoton alkoholin takia”

Seiska: Tuomas Enbuske ollut hurjana Eveliina Tikalle jo ennen rajua eroriitaa – ”Heitti tuopillisen kaljaa päälleni”