Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen vieraili torstaina mediapersoona Aleksi Valavuoren luotsaamassa Valavuori Live -lähetyksessä, jossa miehet puivat Selviytyjät Suomi -ohjelmassa kilpailleen Mannisen sanomisista noussutta kohua.

Valavuori kertoi selvittäneensä statistiikkaa kohuun liittyen ja totesi, että sosiaalisessa mediassa on todellisuudessa syntynyt lähes kansanliike Aki Mannisen puolesta.

– Ainakin jos minä luen oikein tätä tilannetta, niin kommenteista 95-98 prosenttia on Akin puolella, toisin kuin media antaa ymmärtää, Valavuori toteaa.

Luonnollisesti Manninen oli asiasta hyvillään, mutta ihmettelee edelleen hänelle mediassa annettua sovinistin leimaa.

– Olen valmentanut viiden vuoden aikana noin 40 tuhatta naista Ritaki Oy:n valmentajana. Se on meidän työ! Se on 90 prosenttia meidän asiakkaista, Manninen paljastaa.

– Toi alkaa olla jo niin jumalattoman kova otanta tämän maan naisista, että jos sinussa olisi sovinistia, puhumattakaan naisvihaajasta, niin teillä ei olisi enää naisasiakkaita, Valavuori toteaa.

– Pitää paikkansa. En ole ansainnut tätä leikkiä millään tasolla, Manninen toteaa.

Hän jakoi Instagram-tilillään myös kuvan kiekkolegenda Teemu Selänteen twiitistä, jossa Selänne paljastaa katsoneensa Valavuori Live -lähetyksen.

– Hyvä keskustelu. Tärkeää asiaa tärkeästä aiheesta, Selänne tsemppaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen ihmeissään Alma Hätösen käytöksestä: ”Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan?”

Aki Manninen esitti julkisen anteeksipyynnön Herbalistille – avautuu omasta kiusaamiskokemuksestaan: ”Minulta on lyöty taju pihalle”