Menestynyt mediapersoona Veronica Verho teki hiljattain suuren muutoksen ulkonäössään. Verho kertoo omalla Instagram-tilillään tikkauttaneensa vanhat, silmiensä välissä olevat lävistysreikänsä umpeen.

Verho on julkaissut Instagramin Feed-osioon kuvan, jossa hän poseeraa operaation jälkeen. Rajussa kuvassa näkyy lävistysreikien päälle tehdyt ompeleet.

– 16-vuotiaana Kreetalla kävin baarikadulla nappaamassa itselleni lävistyksen minkä kävin tänään tikkaamassa umpeen, Verho kirjoittaa julkaisunsa ohessa.

Postauksessaan Verho paljastaa saaneensa koko nuoruusikänsä kuulla ikäviä kommentteja siitä, kuinka hän tulisi tulevaisuudessa katumaan ottamiaan lävistyksiä. Vielä tänäkin päivänä Verho on kohdannut erityisesti sosiaalisessa mediassa ihmisiä, jotka sanovat hänen näyttävän ulkonäkönsä puolesta vangilta tai merimieheltä.

Verho kuitenkin alleviivaa, ettei häntä kaduta se, mitä hän on teininä ulkonäölleen tehnyt.

– Mua ei oo koskaan kaduttanut mikään kehonmuokkaukseen liittyvä asia. Ei kaduta nytkään, en olis saanu upeaa tarinaa siitä miten astelin äitini eteen Kreetalla uusi lävistys naamarissa, jonka jälkeen kuulin lauseen ”jos sä otat vielä täällä reissussa yhdenkin tatuoinnin niin et tuu samalla lennolla takas mun kanssa”, Verho kirjoittaa itkunauruemojin kera.

Verho sanoo ymmärtävänsä vanhempien huolet liittyen lastensa ulkonäköön, ja tatuoinneista ja lävistyksistä on hänen mukaansa syytä aina neuvotella. Silti ylidramatisointi ei Verhon mukaan ole hedelmällistä kehonmuokkaukseen liittyvissä keskusteluissa.

– Pirujen maalaaminen siitä ettei saa IKINÄ työpaikkaa sen näköisenä tai kuinka katuu aikuisena sitä ja tätä, menemättä siihen et miltä näyttää 70-vuotiaana musta kuulostaa vähän väärältä tai ei niin hyvältä tavalta keskustella näistä, Verho summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ytimekäs postaus on kerännyt runsaasti kehuja Verhon ystäviltä ja faneilta.

– Ihana teksti ja ihana Veekku, hehkuttaa artisti Evelina.

– Hyvä teksti Vertsu, näyttelijä Johanna Puhakka kehuu.

– Ehottomasti samaa mieltä et on äärimmäisen vanhanaikaista et tatuoinnit ois joku merkki kriminaalista ja töitä ei sitte ikinä saa jos sellasia menee ottamaan! eräs seuraaja muotoilee.

– ”Hyi aattele miltä noi tatuoinnit näyttää sitku oot vanha ja ryppyinen” -kommentteihin oon aina vastannu, et toivottavasti vanhuksena mun asiat olis niin hyvin ja kunnossa, että ainoo murhe olis jotkut ryppyset kuvat ja muistot mun iholla. Sillon asiat olis nimittäin tosi hyvin.

Lue myös:

Veronica Verho kärsii kiusallisesta terveysvaivasta – joutuu turvautumaan äärimmäiseen hoitokeinoon: ”Hampaat tippuu”

Veronica Verho joutui keskelle traagista tilannetta – julkaisi surullisen itkuvideon: ”Voi jestas mikä huoli”