Ylen haastattelema rovaniemeläinen Saara-Maria Karlström-Rantala, 35, kertoo avoimesti ja häpeilemättä työstään OnlyFans-sivustolla, sillä hänen mukaansa keskusteluilmapiiri aiheen ympärillä on muuttunut sallivammaksi ja avoimemmaksi.

– Työstään saa puhua julkisesti. Siitä saa tykätä, eikä siinä ole hävettävää, hän sanoo Ylen haastattelussa.

Karlström-Rantala on vuoden 2014 Miss Rovaniemi. Hän työskenteli aiemmin tapahtuma-alan yrittäjänä, kunnes koronapandemian myötä työt loppuivat. Nainen oli juuri muuttanut Ouluun ja oli yhtäkkiä ilman töitä uudella paikkakunnalla.

Vaikka Karlström-Rantala on ennen ollut jopa vähäpukeista esiintymistä vastaan, hän ajautui OnlyFans-sivustolle, perusti tilin ja alkoi julkaista eroottista sisältöä. Pikkuhiljaa siitä tuli hänen elantonsa, josta hän maksaa myös veroja ja rahoittaa korkeakouluopintojaan.

– Seksiä minä myyn. Se on vain kuvamuodossa. Sanon sen ylpeydellä. Tämä on minun työni, ja työstä maksetaan myös veroja.

Myös lähipiiri suhtautuu Karlström-Rantalan työhön kunnioittavasti. Tulevaisuudessa hän haaveilee urasta seksuaalineuvojana ja aikoo jatkaa työtään niin kauan kuin sillä on myönteisiä vaikutuksia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Seiska: Shirly Karvinen ja Sanni pussailivat avoimesti helsinkiläisravintolassa – ”Vahvaa tunnetta ilmassa”

Archie Cruz avoimena viime keväisestä erokohustaan Radio Rockilla: ”Annoin ehkä demonien ottaa liian ison vallan itsestäni”