Temptation Island Suomi -sarjasta tunnetuksi tullut Tia Rauhamäki kertoo Ylen MOT-ohjelmassa järkyttävistä kokemuksistaan, joita on käynyt läpi sen jälkeen, kun hän kaksi vuotta sitten osallistui suositun tosi-tv-ohjelman kuvauksiin.

Rauhamäki romahti heti Temppareiden ensimmäisessä iltanuotiossa, sillä hänen kumppaninsa Janne petti häntä vain kahdeksan tuntia kuvausten jälkeen. Rauhamäki halusi lähteä kuvauksista heti kotiin, mutta sopimusteknisistä syistä se ei ollut aivan helppoa.

Tuotantoyhtiö vähätteli Rauhamäen mukaan tilannetta, vaikka nainen oli selkeästi ahdistunut.

– En valehtele, kyllä kävi itsemurha mielessä, Rauhamäki toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rauhamäki pysyi kuitenkin lujana ja vaati, että pääsisi mielenterveytensä takia pois saarelta – siitäkin huolimatta, että hänen täytyisi maksaa sopimussakkoa. Lopulta Rauhamäki palasi kotiin kesken Temppareiden kuvausten.

Rankkojen kokemustensa seurauksena Rauhamäki sairastui muun muassa masennukseen.

– Aloin syömään masennuslääkitystä, tuli uniongelmia, kärsin omasta kehonkuvan muutoksesta, en nähnyt omaa kehoani enää realistisesti ja sen myötä sairastuin syömishäiriöön, Rauhamäki kuvailee.

Lue myös:

TIS: Mika ja Mirkku erosivat – dramaattiset hetket iltanuotiolla: ”En pysty antamaan itsellenikään anteeksi”

Tempparit-pariskunta Anna ja VP paljastivat jymy-yllätyksen Sami Kuroselle: ”No varmaan päällimmäisenä se…”

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen koki lähihoitajana rajua kiusaamista esimiesten toimesta: ”Minua haukuttiin h***aksi yksityiselämäni perusteella”