Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu pariskunta Anna ja VP ovat eronneet. He kertoivat viisi vuotta kestäneen suhteen päättymisestä Sami Kurosen ja Harri Moision luotsaamassa Temptation Island Extra -ohjelmassa.

– No varmaan päällimmäisenä se, mikä pitää sanoa, niin päätimme helmikuussa erota, VP vastasi, kun häneltä ja Annalta kysyttiin tuoreimpia kuulumisia.

Sekä VP että Anna puhuivat avoimesti eron syistä.

– Päädyttiin keskustelemaan siitä, että millä tavalla molemmat priorisoi parisuhdetta ja kuinka paljon annetaan parisuhteelle. Huomasin sen, että mä en anna parisuhteelle läheskään yhtä paljon kuin itse siltä sain. Eihän se ole reilua toista kohtaan, VP kertoi.

– Olen tosi aktiivinen tekijäosapuoli. Ei se tarkoita, että VP olis mua huonosti suhteessa kohdellut, mutta hän on vähän passiivisempi. Ja silloin kun priorisointi ei enää kohtaa, ja ei ole enää onnellinen parisuhteessa, niin silloin pitää erota, Anna kertoi ohjelmassa.

Lue myös:

TIS-Viivi ja Lance jättivät Tempparit kesken ja erosivat: ”Lähtö oli viimeinen niitti parisuhteelle”

Entinen Ylen toimittaja Sanna Ukkola tyrmää Tempparit: ”Uskomattominta roskaa, jota Suomessa on koskaan nähty”

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen koki lähihoitajana rajua kiusaamista esimiesten toimesta: ”Minua haukuttiin h***aksi yksityiselämäni perusteella”