Voita lippu- ja hotellipaketti kahdelle – keikalla Suvi Teräsniska!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti Sanna Laakso.
No nyt! Yksi Suomen suosituimmista naisartisteista, iki-ihana Suvi Teräsniska, esiintyy Vantaan Tikkurilassa perjantaina 20.4. Myös sinä voit olla ilmaiseksi mukana ystäväsi kanssa. Kaupan päälle saatte vielä hotelliyönkin! Tämä on mahdollista, jos vain tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Heleä-ääninen Suvi Teräsniska on julkaissut toistaiseksi kahdeksan albumia, joista peräti puolet on ylittänyt platinarajan, kaksi niistä jopa tuplasti. Keikkalavoilla suuressa suosiossa olevan Teräsniskan tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Hento kuiskaus”, ”Jos menet pois”, ”Pahalta piilossa” sekä ”Täydellinen elämä”. Teräsniska on tuttu myös televisiosarjoista Vain elämää ja X Factor.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Suvi Teräsniskan keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Virittäydy upeaan tunnelmaan ihastelemalla alta kappaleita ”Täydellinen elämä”, ”Pahalta piilossa” ja ”Taivas sylissäni”.Edellisen arvonnan voitti Nina Tamper, jota viihdyttää lauantaina Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.
Kilpailun arvonta on tiistaina 17.4. ja keikalla perjantaina 20.4. Suvi Teräsniska. Hotelliyöpyminen 20.-21.4.2018.
Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!