TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Äidit varoittavat: Lasten kuvia varastettu Instagramissa

Monen äidin ja isän some-tileiltä löytyy kuvia heidän lapsistaan. Kuvien julkaisemisen kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä uuden erikoisen trendin myötä lasten kuvia on varastettu ja photoshopattu. Tämän jälkeen kuvien varastaja on pyytänyt sosiaalisen median käyttäjiä arvostelemaan kummasta kuvasta he pitävät enemmän, alkuperäisestä vai käsitellystä.

Vanhemmat ovat huolissaan villityksestä. Eräs äiti, joka julkaisee Instagramissa kuvia käyttäjätunnuksella ohmy_maya_, löysi netistä tyttärensä Mayan kuvia, joissa lapsen kasvoille oli lisätty pisamia.

Myös Caroline Enterfeldt julkaisee Instagramissa kuvia lapsistaan. Hän järkyttyi huomatessaan, että yhtä hänen julkaisemistaan kuvista oli muokattu ja se oli julkaistu toisella Instagram-tilillä. Kuvassa hänen tyttärensä Jaydenin silmät oli muutettu ruskeista sinisiksi.

Ilmiö ei ole onneksi vielä rantautunut Suomeen, mutta vanhempien kannattaa silti olla varuillaan julkaistessaan lastensa kuvia sosiaalisessa mediassa.

Tässä on muutama yksinkertainen vinkki, joiden avulla voit hallita kuviesi yksityisyyttä:

1. Kontrolloi yksityisasetusten kautta kuka näkee kuvat.

2. Varmista, ettei kuvissa ole mitään henkilökohtaista tietoa, kuten kotikatunne tai lapsesi koulun nimeä.

3. Mieti lapsesi digitaalista jalanjälkeä, eli sitä, millaisen kuvan annat lapsestasi ja voiko se vaikuttaa lapsesi tulevaisuuteen.

Lähde: Netmums

(Kuvituskuva ei liity artikkeliin.)

Tästä riskittömät vedot Korean talvikisoihin!
Ota tästä riskittömät vedot Korean talvikisoihin!