Assassin’s Creed -elokuvan esittelysarjan toisessa osassa tutustutaan stuntteihin

Odotetun Assassin’s Creed -seikkailuelokuvan Totta vai tarua -videosarjan toinen osa on julkaistu. Neliosaisen videosarjan jokaisessa jaksossa nähdään väittämiä sekä elokuvan taustoista että sen tekemisestä. Nyt nähtävässä toisessa jaksossa nähdään henkeäsalpaavia hetkiä upeine stuntteineen ja yksityiskohtia muun muassa elokuvan pukusuunnittelun osalta. 1400-luvun tunnelman aitoutta korostetaan myös häikäisevällä kaupunkimiljööllä, joka luo puitteet vuoden huikeimmalle seikkailukokemukselle.
Esittelyvideon toisen osan voi katsoa alta.

Assassin’s Creed -elokuva perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja sijainneista. Mullistavan teknologian avulla Callum Lynchin (Michael Fassbender) muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin (Michael Fassbender) tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

Elokuvan pääosissa loistavat Oscar-ehdokas Michael Fassbender, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Oscar-voittaja Jeremy Irons sekä mm. Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjauksesta vastaa viime vuonna Macbeth-elokuvan ohjannut Justin Kurzel. Assassin’s Creed -elokuvan ensi-ilta on 28.12. elokuvateattereissa kautta maan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...