Tuoreet äidit laulaja Anna Puu, 39, ja juontaja Pipsa Hurmerinta, 44, nauttivat keskiviikkona Helsingissä ystäviensä järjestämästä after birth piknikistä, joka järjestettiin heille äitiyden ja vastasyntyneiden vauvojen kunniaksi.

Paikaksi oli valikoitunut Vanhan Lapinlahden sairaalaan vehreä puistoalue, jossa seurue juhli maittavien herkkujen kera aurinkoisesta kesäpäivästä. Tarjolla oli Pipsan mukaan muun muassa tajunnan räjäyttävää ruusuvesikakkua.

Molemmat äidit julkaisivat useita kuvia juhlinnasta ja piknik-herkuista Instagram-tilillään sekä hehkuttivat onnistunutta päivää kiitollisina ystävistään.

– Tänään saatiin Pipsan ja vauvojen kanssa nauttia ihanimmasta after birth piknikistä ystävien kera. Kiitos järkkäämisestä rakkaat, eipä olisi voinut kauniimpi päivä sattua! Anna iloitsi kuvien yhteydessä.

– Ah, ja ruoka mitä herkullisinta tarjoiltuna idyllisissä puitteissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Onnea on ystävä joka on täsmälleen samassa elämäntilanteessa! Ja onnea on, että on löytänyt näin monta ihanaa ihmistä ympärilleen! Pipsa riemuitsee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Anna Puu ja tuottaja Jukka Immonen saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa toukokuun puolivälissä. Pipsa Hurmerinta puolestaan sai toisen lapsensa muusikkopuoliso Markus Nordenstrengin kanssa toukokuun lopussa.

Lue myös:

Anna Puu säteilee onnea yhteiskuvassa vastasyntyneen poikansa kanssa: ”Mikä rakkaus!”

Katso kuva! Pipsa Hurmerinnan pitkä odotus päättyi: ”Hän on täällä!”