CatCat-duosta tutulla laulajalla Virpi Kätkällä on tulevaisuudessa tarkoitus siirtyä viihdealalta syrjään. Hänen haaveenaan siintää papin virka.

– Pääsen varhaiseläkkeelle noin kymmenen vuoden päästä, ja toivon, että silloin voin toimia pappina. Opiskelen tällä hetkellä avoimessa yliopistossa, mutta tarkoitukseni on pyrkiä väylän kautta yliopistoon varsinaiseksi opiskelijaksi. 

Virpi on ollut nuoresta asti kiinnostunut papin ammatista. Lopullisen sysäyksen uuteen ammattiin antoi kuitenkin terveysongelmat. 

– Minulla on refluksitauti. Lisäksi mahani limakalvot ovat surkastuneet kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi. Ääneni ei toimi ilman refluksilääkkeitä. Mahani kunnon vuoksi lääkkeet ovat kuitenkin riski, ja niitä voi syödä vain pätkittäin. Haluan kuitenkin vielä kesällä keikkailla ja siksi olenkin päättänyt ottaa lisääntyneen mahasyövän riskin, ja syödä lääkkeitä kesän ajan.

– Mutta tarkoitus on, että pääsen siirtymään viihdealalta pikkuhiljaa kokonaan pois toiseen haaveammattiini. Minulle näytettiin tie mitä kohti pitää seuraavaksi mennä, Virpi toteaa Metropolille. 

CatCat-duo viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan. Lisäksi duon toinen osapuoli Katja Kätkä täytti hiljattain 50 vuotta. 

– Näitä aiomme molempia juhlia sitten vähän myöhemmin, kun aika on suotuisampi. Nyt ei pysty keskittymään mihinkään vaan kaikki ajatukset ovat tässä maailmantilanteessa, laulaja huokaa. 

Lue myös:

Seiska: Virpi Kätkällä leikkaus edessä? ”Kaikki röörit olivat aivan kuivuneet”

Seiska: Sanna Kiisken paino putosi 20 kiloa – avautuu laihdutusleikkauksestaan: ”Toiveeni ovat ylittyneet”