Mediapersoona Maisa Torppa, 28, ja rallitähti Jari-Matti Latvala, 34, ilmoittivat erostaan kaksi viikkoa sitten, kun Seiska oli paljastanut Maisan salasuhteen tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa. Julkisesta erosta huolimatta Seiska spekuloi, että pari olisi kuitenkin edelleen yhdessä.

Seiskan julkaisemista paparazzikuvista näkyy, että Maisa ja Jari-Matti palasivat toissa lauantaina Turusta Helsinkiin ”yhdessä vietetyn yön jälkeen”. Maisa oli edellisenä iltana julkaissut ystävänsä kuvaaman videon, jolla Maisa ja Jari-Matti kippistelivät iloisesti kahden ystävän kanssa Turussa keilaradalla. Seiskan mukaan Maisan sormessa kimalteli jälleen Jari-Matin hänelle antama kihlasormus.

Seiskan paparazzi seurasi kaksikkoa paluumatkalla Turusta Helsinkiin. Maisa kyyditsi Jari-Mattia tämän ökymaasturilla ja teki härskin u-käännöksen paikassa, jossa u-käännös oli kielletty. Hän kääntyi Motonetiin, josta Jari-Matti palasi myöhemmin takaisin autoon Maisan luo onnellinen hymy kasvoillaan.

Maisa kaahasi Seiskan mukaan moottoritiellä niin kovaa vauhtia, että hän karisti paparazzin kannoiltaan. Paparazzin tilanteesta ottamasta kuvasta näkyy, että kaatosateessa kaahanneessa Lexuksessa olivat kaiken lisäksi takavalot pimeinä.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Kuva: Instagram / Maisa Torppa