Kohublondi Maisa Torppa, 28, oli käytännössä koko viime syksyn otsikoissa salasuhdeskandaalinsa takia.

Kohu alkoi syyskuussa, kun Seiska paljasti Maisan viettäneen öitään tunnetun IT-yhtiön johtajan kanssa samaan aikaan, kun hän suunnitteli uudenvuoden aatoksi häitä kihlattunsa, rallitähti Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa.

Kohun seurauksena Jari-Matti peruutti häät ja pariskunta erosi. Pian sen jälkeen Maisa muutti 41-vuotiaan Mikko-rakkaansa kanssa uuteen yhteiseen kotiin.

Maisa on nyt avomiehensä kanssa Thaimaan Krabissa luksuksen täyteisellä lemmenlomalla, jonka maksaja on Seiskan mukaan Jari-Matti. Lehti selvitti, että matkan piti olla Maisan ja Jari-Matin häämatka, mutta Maisa päättikin viedä valmiiksi maksetulle matkalle Mikkonsa. Seiskan mukaan Mikon mukanaoloa matkalla arvostellaan jyrkästi sosiaalisessa mediassa, mutta jotkut ovat myös sitä mieltä, että se ei haittaa, koska matka oli joka tapauksessa jo maksettu.

Maisa on julkaissut lomaltaan useita kuvia, joissa ei kuitenkaan Mikkoa näy.

Alla olevasta bikinikuvasta syntyi oma kohunsa, kun eräs kommentoija arveli Maisan vatsan alareunassa olevien arpien tulleen sektiosta. Maisa vastasi, ettei kyseessä ollut sektio ja poisti sitten kyseisen kommenttiketjun. Sen jälkeen Maisa muutti kuvan tekstiä.

– Mun arvet vatsassa on neljästä endometrioosileikkauksesta. Ne on osa mua ja mä en aio niitä hävetä tai piilotella. Eli turha haukkua, Maisa lisäsi alkuperäiseen tekstin jatkeeksi.

Maisa sai sen jälkeen kommenteissa paljon tukea sairautensa tunnustamisesta.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram / maisatorppa