Avioliiton ulkopuolinen suhde paljastui – David Bowien vaimo ja rakastajatar ystävystyivät

David Bowiella oli 1970-luvulla salassa pidetty suhde amerikkalaisen Laurita Wilsonin kanssa. Bowie oli tuolloin naimisissa ensimmäisen vaimonsa Angie Bowien kanssa.

Angie Bowie ja Laurita Wilson kertovat nyt avoimesti kolmikon henkisestä yhteydestä.

– Ystävyytemme oli niin kummallinen ja ihmeellinen. Se onnistui, vaikka sen ei olisi pitänyt kukoistaa, Bowie kertoo brittiläiselle Mirror-lehdelle.

Laurita Wilson pyöritti vuonna 1972 ravintolaa, Lontoon Chelsean kaupunginosassa. Ravintoloitsijan elämä muuttui, kun David piipahti ravintolaan maistamaan Wilsonin friteerattua kanaa.

– Rakastin, että heidän suhteensa sai Davidin tuntemaan olonsa hyväksi, nyt 70-vuotias Angie Bowie kuvailee. Hän ei osaa kuvitella ketään toista miehensä rakastajaksi ilman, että asia ei olisi saanut häntä tolaltaan.

Lopulta Wilsonin ja Bowien suhde kesti vain vuoden. Nykyään 84-vuotias Wilson muistelee kolmikon ystävyyden olleen satumaista ja hyvin hengellistä. Hän kuvailee ystävyyttään Angien kanssa alusta alkaen vahvemmaksi kuin Davidin kanssa.

Angie Bowie kirjoittaa parhaillaan kirjaa kolmikon välisestä suhteesta. Myös Wilson aikoo säästää näkemyksensä Bowiesta rakastajana omaa kirjaansa varten, eikä kaksikko paljasta aiheesta enempää.

David Bowie julkaisi viimeiseksi jääneen Blackstar albuminsa tammikuussa 2016, vain kaksi päivää ennen menehtymistään maksasyöpään.

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!