Seiska-lehti uutisoi hiljattain laulaja Suvi Teräsniskan esiintyneen Viking Grace -aluksella ilman vihkisormusta. Asiasta oli lehdelle kertonut eräs Teräsniskan fani, joka oli ollut paikalla artistin laivakeikalla.

Kyseinen fani oli huolestuneena pyytänyt Seiskalta, voisiko lehden toimitus selvittää, onko Teräsniska eronnut aviomiehestään Simosta. Lehti teki työtä käskettyä ja sai selville, että Teräsniska on edelleen onnellisesti naimisissa, eikä käräjäoikeuteen ole jätetty erohakemusta.

Nyt Teräsniska kommentoi aihetta omalla Instagram-tilillään. Muusikko on julkaissut Instagramin Stories-osioon videon, jossa hän katkaisee siivet erohuhuilta.

– Joku huolestunut fani oli kysellyt maamme luotettavimmasta tietolähteestä eli Seiska-lehdestä, että onko Suvi eronnut, kun hänellä ei ollut sormusta sormessa pari viikkoa sitten laivakeikalla, Teräsniska aloittaa Stories-videonsa.

– Minä tiedän yhden vielä piirun verran luotettavamman tietolähteen: minä itse. Minultakin voi tulla kysymään, että miksi sinulla ei ole sormusta sormessa, hän huomauttaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Teräsniska vakuuttaa, ettei asiaan liity minkäänlaista draamaa.

– Minä en aina keikalla pidä (vihkisormusta). Esimerkiksi Ihmisen poika -rundin ykkössetissä, siinä loppuvaiheessa minulla oli sellainen kirjava mekko, johon kuului vihreä vyö ja kultaiset sormukset. En pitänyt vihkisormustani sormessa, koska se ei passanut niiden kultaisten sormusten kanssa, nainen avaa.

– Minulla oli sama mekko tuolla Viikkarin keikalla, mistä tämä härdelli sai alkunsa.

Videonsa loppuun Teräsniska on lisännyt suoran näpäytyksen kaikille faneilleen, jotka ovat kauhistelleet hänen avioliittonsa tilaa.

– Rauhoittukaa ihmiset, kaikki on ihan hyvin, Teräsniska hymähtää.

– Oikein ihanaa maanantaita teille kaikille, hän summaa nauraen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Aviokriisin selättäneet Suvi Teräsniska ja Simo-puoliso juhlivat suurta merkkipäivää – tältä pari näytti 10 vuotta sitten!

Eeva: Suvi Teräsniska avoimena aviokriisistään – ”Minun on ollut pakko miettiä omaa toimintaani”