IS: Ville Valo yllätti – julkaisi peräti kolme uutta biisiä

Ville Valon fanit hieraisivat silmiään perjantaiaamuna, kun mies julkaisi yllättäen peräti kolmen biisin verran uutta soolomusiikkia.

Valo kertoi asiasta Facebookin Heartagram-sivulla. Kolmen kappaleen kombo on nimeltään Fennica Vol.1 ja se sisältää kappaleet Salute the Sanguine, Run Away from the Sun ja Saturnine Saturnalia. Samalla myös sivuston kansikuva vaihtui uuteen.

Salassa tehdyt kappaleet ovat todellinen jättiyllätys, sillä muusikko on pysytellyt viime ajat poissa parrasvaloista. Valon tähdittämä HIM lopetti vuonna 2017 ja tämän jälkeen hän on keikkaillut vain uuden kokoonpanonsa, Ville Valo & Agentsin kanssa.

Fanit haltioissaan

Uutinen Valon paluusta on otettu fanien keskuudessa haltioituneena vastaan. Kommenteista päätellen, monet odottavatkin innolla onko tämä alkusoittoa uudelle albumille tai jopa HIM yhtyeen paluulle.

– Olen ollut ihan kirjaimellisesti kyyneleet poskilla siitä sekunnista asti, kun kuulin hänen äänensä. Kiitos Ville, että valaisit tämän synkän päivän.

– En voi uskoa korviani, Ville Valo on tehnyt paluun! Kiitos, että teit tästä karanteenista parhaan ikinä! Terveisin fanisi Espanjasta.

– Minäkin itken. Kiitos Ville niin paljon. Musiikkisi on auttanut minut läpi niin monista asioista, etten pysty edes kertomaan.

– Mitä ihmettä? Uusi albumi? Tekeekö bändi paluun? Nyt kertokaa!

Yksi kommentoijista kertoo kappaleiden olevan upea sekoitus vanhaa ja uutta, vieden kuulijan heti 20 vuoden päähän.

Kuuntele uusi Saturnine Saturnalia kappale YouTubesta.

Lähde: Iltasanomat

Kuva: Instagram