Nightwishin ex-solisti julkaisee syksyllä rocklevyn

Soolouralla vuodesta 2006 ollut Tarja Turunen uudisti levytyssopimuksen earMUSICin kanssa.  Tarjan seuraava albumi julkaistaan elo-syyskuussa 2013. Kyseessä on rock-albumi, jonka miksauksesta vastaa Tim Palmer (Pearl Jam, U2). Lisätietoa levyn ensimmäisestä singlestä, videosta sekä maailmankiertueesta kerrotaan pian.

Tarja ja Impala Awardsit levyistä 'ACT 1' ja 'Harus -In Concert (Live AT Sibelius Hall) joulukuu 2012.
Tarja ja Impala Awardsit levyistä ’ACT 1’ ja ’Harus -In Concert (Live AT Sibelius Hall) joulukuu 2012.

Tulevan rocklevyn lisäksi Tarja Turusen ja earMUSICin suunnitelmiin kuuluu myös muita julkaisuja. Luvassa on niin livemateriaalia kuin Tarja Turusen ensimmäinen klassista musiikkia sisältävä studioalbumi, joka on saanut innoituksensa vuonna 2011 julkaistusta Tarja Turunen & Harus ’In Concert (Live At Sibelius Hall) -albumista.
Elokuussa 2012 julkaistu ’ACT 1’ oli Tarjan ensimmäinen rockjulkaisu earMUSICilla. Levy sijoittui Top 10:een ympäri Eurooppaa ja sen dvd-versio oli Suomessa listaykkösenä monta viikkoa.
Uuden levyn tekemistä voi seurata osoitteessa: www.tarja2013.com.
Seuraavaksi Tarja Turunen on mahdollista nähdä Suomessa toukokuun lopussa, kun maaliskuussa käynnistynyt ’Beauty and the Beat’ -maailmankiertue pysähtyy Suomessa.  Helsingin Musiikkitalossa 22.5. järjestettävä ’Beauty and the Beat’ -konsertti  tarjoaa ainutlaatuisen oopperan ja rockin yhdistelmän.  Tarja Turusen ja metallirumpali Mike Terranan lisäksi ’Beauty and the Beat’ -konsertissa esiintyy 60-henkinen sinfoniaorkesteri sekä 30-henkinen kuoro.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.