Rap-artisti Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan, 39, Hartwall areenan konsertti Pyhimys isona on peruttu ja siirtyy tasan vuodella eteenpäin. Artisti kertoi asiasta Instagram-tilillään.

– En ole koskaan soolohommalla kiertänyt silleen päämäärättömästi, vaan se on aina ollut periodiluonteista eli vähän niinkuin albumirundeja tai muita teemakiertueita, Pyhimys kirjoittaa Instagram-tilillään.

– Tämä aika on tehnyt esiintymisestä hyvinkin päämäärätöntä ja sitä kautta aika päätöntä, joten jäädään odottelemaan parempia aikoja.

Pyhimys nähdään Vain elämää -ohjelman uudella kaudella ja hän kuvailee ohjelman olleen melkoinen biisisuma. Myös siitä syystä Pyhimys ei edes jaksa miettiä uutta materiaalia.

– Mutta sitten joskus kun tai jos sellaista taas on, niin sitten pitää miettiä miten se toimisi livenä ja vasta sitten alkaa miettimään uusia esiintymisiä. Näin ollen, Hartsu on myöskin vika keikka pidempään aikaan, vuosi nyt ainakin, mutta muuten sitten vähän aaltojen ehdoilla, että mikä fiilis on sekä mulla, että teillä.

– Tämä on myös ehkä mun tapa reagoida, kun en voi silleen valittaa, että keikka siirtyy, kun oli tiedossa, että näin voi käydä. Ikäänkuin motivoin itseäni kehittämällä tuota vielä vuoden, kun tiedän, että sen jälkeen pääsen vetäytymään kammioon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Pyhimys nosti esille musiikkimaailman raiskaustapauksia – kollegoiden reaktio järkytti: ”Olen pettynyt ihmisiin”

Jättikohujen keskelle joutunut Pyhimys kokee julkisuuden raskaana – avautuu haasteistaan: ”Minusta puhutaan selän takana p*skaa”