[jwplayer]http://youtu.be/_zR6ROjoOX0[/jwplayer]
Juontamassa nähdään muusikot Iggy Azalea ja Ellie Goulding sekä näyttelijät Carice van Houten ja Colton Haynes.
Vuoden 2013 MTV EMA -gaalan artistijoukko kasvaa. MTV ilmoitti tänään, että legendaarinen Snoop Dogg, listoja hallitseva Robin Thicke, maailmankuulu DJ ja tuottaja Afrojack sekä juuri läpimurron tehnyt Imagine Dragons esiintyvät vuoden EMA -gaalassa. Lisäksi juontamassa nähdään muusikot Iggy Azalea (katso seksiä tihkuva video yläpuolelta) ja Ellie Goulding (joka hätkähdytti viime viikolla kaula-aukollaan) sekä näyttelijät Carice Van Houten sarjasta Game of Thrones ja Teen Wolf -sarjan Colton Haynes. Lisää julkistuksia on luvassa.

Ellie Goulding
Ellie Goulding

Kaksinkertainen EMA -voittaja ja vuoden 2007 juontaja Snoop Dogg tekee voitokkaan paluun vuoden 2013 palkintogaalaan juhlallisissa merkeissä. Artistin läpimurtoalbumi Doggystyle julkaistiin tasan 20 vuotta sitten. Snoop Dogg esiintyy Afrojackin rinnalla erityisessä MTV EMA -tapahtumassa, joka järjestetään kuuluisalla Melkweg-klubilla Amsterdamin sydämessä. Heidän räiskyvä yhteisesiintymisensä tullaan liittämään osaksi maailmanlaajuista MTV EMA -lähetystä. Alun perin Hollannista kotoisin oleva Afrojack esiintyy gaalassa ensimmäistä kertaa urallaan. Hänen menestyssinglensä The Spark on myös vuoden 2013 MTV EMA -tunnuskappale.
– On todella mahtavaa olla ehdolla kahdessa EMA-kategoriassa sekä esiintyä itse gaalassa! Se, että EMA:t järjestetään juuri Amsterdamissa, tekee tilaisuudesta itselleni vieläkin erityisemmän. En osaa edes kuvailla, kuinka innoissani olen siitä, että uusi singleni The Spark on gaalan teemakappale, kommentoi Afrojack innokkaana.

robin_thicke_800x800
Robin Thicke

MTV EMA -ensikertalaisia ovat myös Robin Thicke ja Imagine Dragons. Gaala on huipennus Thicken menestyksekkäälle vuodelle 2013, sillä tähti on ehdolla neljässä eri EMA-kategoriassa. Thicke saapuu myös gaalaan skandaalinsävytteisissä merkeissä, sillä tähti kohahdutti elokuun 2013 MTV VMA -palkintogaalassa vihjailevalla duetollaan Miley Cyruksen kanssa. Imagine Dragons on yksi MTV:n PUSH -hankkeen kokoonpanoista. Hankkeen tarkoituksena on tunnustaa lupaavimmat tulevat maailmanluokan artistit. Bändi on ehdolla kahdessa eri EMA-kategoriassa.
– Olen kiitollinen ja innoissani saadessani esiintyä ja olla ehdolla tämän vuoden EMA-gaalassa. Illasta tulee unohtumaton, hehkuttaa Thicke.
VUODEN ”2013 MTV EMA” SUORA LÄHETYS SUNNUNTAINA 10. MARRASKUUTA KLO 22.00 SUOMEN AIKAA AMSTERDAMIN ZIGGO DOME -AREENALTA