Ensi kesän Sideways festivaali on peruttu. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Helsingin jäähallilla 17.-19. heinäkuuta.

– Emme olisi halunneet kirjoittaa tätä viestiä, mutta valitettavasti meille ei tässä maailmantilanteessa jää muita järkeviä vaihtoehtoja. Joudumme murtunein mielin ilmoittamaan, että Sidewaysia ei voida järjestää tulevanakaan kesänä, tiedotteessa todetaan.

Uudet viranomaisrajoitukset ovat tämän hetken tietojen mukaan voimassa kesäkuun loppuun saakka ja festivaali oli määrä järjestää kesäkuun puolivälissä Helsingin jäähallilla.

– Olimme loppuun asti toiveikkaita ja uskoimme rokotteiden tuomaan suojaan ennen kesän alkamista. Kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja Sidewaysin mahdollistamiseksi vastuullisesti ja turvallisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun koronavirusta vastaan olevan vielä kesken.

– Festivaalin tekeminen määräysten mukaisesti ei mahdollistaisi Sidewaysin ideologian mukaista toteutusta – haluamme tarjota Sideways-kävijöille vapaan liikkumisen sekä täysipainoisen festarikokemuksen live- ja kulttuuritarjonnasta nauttien.

Tapahtuma siirretään vuoteen 2022 ja järjestetään tutussa Nordiksen ympäristössä. Ostetut päiväliput ovat voimassa myös vuoden 2022 tapahtumassa, jonka ohjelmisto julkistetaan myöhemmin.

Lue myös:

Suomen suosituimpiin kuuluva bilebändi sai uuden solistin!

Laulaja Sannilta rohkea ulostulo naiseudesta – ”Muksuna mietin et on tylsää olla tyttö”