Yksi tämän hetken  suurimmista bändeistä –Coldplay– juhlistaa 24.10. julkaistavaa Mylo Xyloto –albumiaan spesiaalilla konsertilla Oslon Folketeatretissa  4.11.2011. Ainutlaatuinen konsertti pitää sisällään niin kappaleita uudelta levyltä kuin vanhempiakin Coldplay-hittejä.  Yleisönä 1200-paikkaisessa Folketeatretissa tulee olemaan Coldplay-faneja ja kilpailuvoittajia niin Suomesta, Ruotsista, Tanskasta kuin Norjastakin.
Tämä Oslon yhteis-Pohjoismainen Coldplay julkaisukonsertti on yksi bändin kaiken kaikkiaan neljästä Euroopan julkaisukonsertista.  Oslon 60-minuttinen konsertti taltioidaan ja lähetetään myöhemmin tänä vuonna TV:ssä ja netissä kaikissa Pohjoismaissa.
Suomalaiset Coldplay-fanit voivat osallistua lippujen arvontaan The Voicen kautta.  The Voice TV tulee myös esittämään Norjan konsertin televisoinnin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kilpailuun voi osallistua tästä
Konsertin liput eivät tule myyntiin.  Ikäraja konserttiin on 20 vuotta.
Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman ja Will Champion perustivat Coldplayn vuonna 1998.  Lokakuun 24. päivä viidennen studioalbuminsa julkaiseva bändi on tähän mennessä myynyt yli 50 miljoonaa albumia. Yhtye on voittanut seitsemän Grammya, kuusi Brit Awardia sekä neljä MTV Video Music Awardia. Coldplayn edellinen, vuonna 2008 julkaistu Viva La Vida –albumi, meni listaykköseksi kaikkiaan 36:ssa eri maassa –mukaanlukien Englanti, USA ja Suomi.   Edellisen kerran bändi on nähty Pohjoismaissa viime kesänä Ruotsin ’Where The Action Is’ –festivaaleilla.  Coldplay ei vielä toistaiseksi ole koskaan esiintynyt Suomessa. Bändin suurimpia hittejä ovat mm. ”Trouble”, ”In My Place”, ”The Scientist”, ”Clocks”, ”Fix You”, ”Talk”, ”Speed Of Sound”, ”Viva La Vida”,”Violet Hill”, sekä  uudet singlet ”Every Teardrop Is A Waterfall” ja ”Paradise”. Coldplayn uusi “Mylo Xyloto” –albumi  julkaistaan 24.10.2011.