KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Arvonnan voitti Anne-Maria Aholaakko-Kaartinen.

Kyllä nyt kelpaa! Vantaan Tikkurilassa nähdään väkevää parranpärinää 12.10., kun lauteille nousee Jouni Hynysen luotsaama Kotiteollisuus!

Juuri sinä voit voittaa ilmaisen kahden hengen lippu- ja hotellipaketin Kotiteollisuuden keikalle, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Platina- ja kultalevyjä sekä Emma-patsaita plakkariinsa niittänyt Kotiteollisuus on tunnettu mustan huumorin sävyttämästä suorapuheisuudesta. Bändin ja sen fanien välinen vuoropuhelu, myös lavalla, pitää monesti sisällään huumorin sävyttämiä molemminpuolisia solvauksia. Kotiteollisuuden musiikkia luonnehditaan suomirockin ja metallin sekoitukseksi, ja tämä poppoo todellakin kannattaa nähdä livenä.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Kotiteollisuuden keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Pääset virittäytymään tunnelmaan, kun katsot lämpiäisiksi alta Kotiteollisuuden musiikkivideot ”Maailmanloppu”, ”Viinamäki”, ”Emmauksen tiellä”, ”Minä olen” ja ”Yötä vasten”.

Edellisen arvonnan voitti Tuija Kinnunen, joka pääsee perjantaina nauttimaan Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -bändin jytkeestä.

Kilpailun arvonta on tiistaina 9.10. ja keikalla perjantaina 12.10. Kotiteollisuus. Hotelliyöpyminen 12.10.-13.10.2018.

Voit voittaa ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta ja kilpailuistamme! Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!