Teflon Brothersin hyväntahtoinen uusi albumi Isänpäivä julkaistaan tänään. Kyseessä on Heikki Kuulasta, Volista ja Pyhimyksestä koostuvan ryhmän järjestyksessään neljäs studioalbumi.
Edellinen albumi Valkoisten dyynien ratsastajat saavutti Suomen virallisen albumilistan kuudennen sijan ja freesin kuuloinen uutuusalbumi miellyttää myös varmasti kuulijansa kuulonystyröitä. Isänpäivän alla sopivasti julkaistava Isänpäivä-albumi sisältää muun muassa kultaa myyneet megahitit Kendo Anthem ja Maradona (kesä 86) sekä tuoreen sinkkulohkaisun Isänpäivälaulu. Megahiteistä on saatu kasattua ehjä, kuuntelemisen arvoinen kokonaisuus.
– Teflon Brothers tekee pohjimmiltaan aina kokonaisuuksia, ja kappaleiden keskenäiset sidokset luovat uusia merkityksiä asioille. Toivon, että on vielä ihmisiä, jotka jaksavat kuunnella levyn ajatuksella läpi, vaikka se onkin musiikillisesti naamioitu kuulostamaan aivottomalta hyvän mielen musiikilta. Fiilis on hyvä myös siksi, että Tefloneilla on nyt enemmän keikkaa kuin ikinä, Pyhimys kertoo fiiliksistään.
Teflon Brothersin vuosi on ollut vilkas ja kokoonpanon 7.11. julkaistava albumi on selkeä jatkumo Tefloneiden tarinalle. Tätä yhtyeen hyvätahtoisinta levyä on ollut tuottamassa mm. Jonas W. Karlsson, Sakke Aalto sekä JS16.

– Albumi on selkeä jatkumo Teflonien tarinalle. Edellisen huippumenestyksen jälkeen ollaan seestytty ja alettu pohtimaan mikä todella elämässä on keskeistä. Musiikkia ei enää tehdä rahankiilto silmissä, vaan tarkoitus on tuoda kaikille hyvää mieltä. Tärkeimpänä arvona on menestyksen sijaan perhe ja muutenkin kypsä vastuullisuus ja hyvä olo sen egoilun sijaan. Erityisesti tämä tietysti näkyy sanoituksissa, mutta myös musiikillinen suuntaus seuraa tätä kehitystä. Edellisen levyn tuottaja DJPP on jätetty tekemään nousukiitoisia projekteja kuten Kaija Koota ja Jari Sillanpäätä, ja me taas otimme projektin vastuuhenkilöksi Elokuu-yhtyeestä tutun leppoisan Jonas W. Karlssonin. Lopputuloksena on varmasti hyväntahtoisin ja helpoin Teflon-albumi, josta ei kuitenkaan puutu sitä tuttua twistiä, Pyhimys kuvailee tänään julkaistavaa Isänpäivää.

Hiljattain sooloalbumin julkaissut Heikki Kuulakaan ei peittele tyytyväisyyttään kokoonpanon tuoreimpaan tuotokseen.
– Tämän albumin jälkeen voi vapaasti muuttaa Perniöön haudankaivajaksi, sillä kaikki annettava on nyt musiikin jumalattarille annettu. Ehdottomasti Teflon Brothersin uran suurin, hiotuin ja kaunein teos, Kuula sanoo.