Aah, iki-ihana Virve ”Vicky” Rosti ja kaikkien tuntemat klassikkohitit!

Nyt voit päästä näkemään ilmaiseksi Virve Rostin livenä kaverisi tai läheisen kanssa, kun Metropoli.net arpoo kahden hengen lippu- ja hotellipaketin Vantaan Tikkurilaan.

Paketti voi olla teidän, kunhan vain tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Vickyn uskomattoman upeasta repertuaalista löytyy valtava määrä kaikkien tuntemia hittejä, kuten ”Tuolta saapuu Charlie Brown”, ”Kun Chicago kuoli”, ”Oon voimissain”, ”Koputa puuta”, ”Menolippu”, ”Näinkö meille aina täällä käy” ja ”Sata salamaa”.

Vicky on myös nähty monissa tv-sarjoissa, kuten Kuorosota ja Vain elämää.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Virve Rostin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Vicky laulaa korkealta ja kovaa, ja saa aina kaikkien tanssijalat vipattamaan vinhaan tahtiin! Virittäydy tunnelmaan katsomalla alta ”Sata salamaa”, ”Tuolta saapuu Charlie Brown”, ”Kun Chicago kuoli” ja ”Näinkö meille aina täällä käy”.

https://youtu.be/ovrmjxzQd98

Kilpailun arvonta on tiistaina 20.11. ja keikalla perjantaina 23.11. Virve Rosti. Hotelliyöpyminen 23.11.-24.11.2018.

Voit voittaa paketin itsellesi ja valitullesi, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja liityt ryhmäämme Viihdekanava. Kilpailuja kannattaa myös kommentoida ja jakaa!