10 syytä, miksi miehet rakastavat naisia

Miehet rakastavat naisia. Sehän on jo selvää. Naisilla on usein käsitys, etteivät miehet useinkaan tunnista rakkautensa syitä.
YourTango-sivusto keräsi joukolta miehiä mielipiteitä, miksi he oikeasti rakastavat naisia. Vastaukset paljastavat, mikä saa juroimmankin miehen kuiskaamaan naiselleen sanat: ”Minä rakastan sinua.”

1. Naiset tuoksuvat hyvältä

”Naiset ovat aina niin pehmeitä. Rakastan heidän masujaan – on hyväksi etteivät ne ole liian treenattuja – ja lepuuttaa päätäni heidän rinnoillaan.” (29 v)
”Rakastan naisten tuoksua. Se on ihmeellinen yhdistelmä shampoota, hajuvettä ja mitä lie tyttömäistä saippuaa tai vartalokreemiä, niitä mitä käytätte suihkussa. Naiset tuoksuvat uskomattomilta. Melkein aina.”  (22 v)

2. Naiset ovat äidillisiä

”Rakastan sitä miten naisilla on äidilliset vaistot. Naiset ovat paljon lämpimämpiä ja huolehtivampia kuin miesystäväni. Ja jos nainen kokkaa meille miehille, rakastamme heitä ikuisesti.” (32 v)

3. Bikinit

”Miksi miehet rakastavat naisia? Yksi sana: bikinit! Kaikki naiset näyttävät hyvältä niissä, huolimatta siitä kuinka lihavalta valitat niissä näyttäväsi.” (31 v)

4. Nainen on hyvä kuuntelija

”Puhun paljon mieluummin naispuoliselle ystävälleni, kun minulla on iso tunnepohjainen ongelma ratkaistavanani. Tunnen, että he kuuntelevat enemmän kuin yksikään miespuolinen ystäväni ja täten tarjoavat paremman näkemyksen asiasta.” (24 v)

5. Naiset ilmaisevat itseään hyvin

”Joskus luulette että meitä ei kiinnosta, kun emme kuluta tuntikaupalla aikaa naisen kanssa jutellen, vaikkapa siitä miten iloisia olemme että tapasimme heidät. Me emme vain osaa ilmaista itseämme niin kuin muut naispuoliset ystävänne. Pidätte itsestään selvyytenä miten helposti sanat teille tulevat. Olen kateellinen.” (35 v)

6. Lusikassa nukkuminen

”Naisen vartalo on kuin tehty nukkumaan tiukasti sinussa kiinni öisin. Lusikassa nukkuminen on liian aliarvostettua.” (37 v)

7. Naiset eivät pelkää vuodattaa kyyneliä

”Täytyy myöntää, että joskus olen kateellinen sille miten naisille on hyväksyttyä näyttää tunteitaan avoimesti, koska tahansa ja missä tahansa. Miehet haluavat itkeä myös, tai syyttää huonoa mieltä kuukautisilla tai käyttäytyä kuin vauva, mutta joudumme nielemään kaiken ja esittämään macho-miestä. Se on uuvuttavaa.” (23 v)

8. Lanteet

”Naisen vartalossa on niin paljon persoonallisuutta. Luoja, kun nainen kävelee kadulla, sitä on niin paljon mielenkiintoisempaa katsoa, kuin miestä. Se lähtee lanteista. Heidän vartalonsa ovat niin paljon kauniimpia.” (27 v)

9. Korkeat korot

”Mikään ei saa jalkoja näyttämään paremmalta, kuin korkokenkäpari. Me kaikki rakastamme niitä – vaikka ne tekisivät teistä vähän pidempiä kuin me. Mutta, muista ottaa toiset kengät mukaan illan pikkutunteja varten. On todella ärsyttävää kuulla kun valitat jalkojasi koko ajan.” (27 v)

10. Näytät hyvältä swetareissa

”Pidämme siitä, että pukeudut parhaisiisi, kun lähdemme ulos. On myös erittäin seksikästä, kun olet kotivaatteissasi ilman meikkiä. Parasta on jos olet hieman hikinen ja salivaatteissasi.” (40 v)
Lähde: YourTango


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...