6 helppoa vinkkiä, joiden avulla ujokin mies tai nainen pääsee treffeille

Monesti käy niin, että kun mies ihastuu naiseen, hän ei osaa käyttäytyä normaalisti tämän lähellä.

Varsinkin ujot miehet suunnittelevat pitkään ja hartaasti, miten he lähestyisivät ihastuksensa kohdetta. Suunnitelma junnaa paikoillaan ja ennen kuin se toteutuu, nainen onkin jo jonkun toisen kanssa. Pettymys aikailusta ja saamattomuuden tunteesta voi helposti kertautua jatkossa, ja miehen kynnys lähestyä seuraavaa ihastuksen kohdetta saattaa kasvaa ylipääsemättömän korkeaksi.

Ei hätää, sillä AskMenin lukija pyysi neuvoa juuri tällaiseen tilanteeseen.

– Hei, olen 31-vuotias mies. Vielä neitsyt. Ujo puhumaan tytöille. En ole koskaan ollut paljoakaan tekemisissä heidän kanssaan. Online-deittailu on skeidaa. Mitä voin tehdä saadakseni tyttöystävän?

Alla miehen kuusi parasta AskMenin lukijoilta saamaa ohjetta, miten selättää ujoutensa ja löytää tyttöystävä. Samat ohjeet sopivat yhtä lailla myös ujoille naisille.

1. Pikadeittailu

– Sinuna kokeilisin pikadeittailua. Vaikka se ei tuottaisi tulosta, saat kehitettyä sen kautta itseluottamustasi naisten lähellä ja opit helpommin esittelemään itsesi sekä ”rikkomaan jään”, joka itselleni on ollut vaikeinta naisten kanssa.

2. Ymmärrä, että naisetkin ovat vain ihmisiä

– Ujosteletko puhua äidillesi? Ujosteletko puhua vanhemmalle naiselle neuvontatiskillä? Ujosteletko puhua esimerkiksi sairaanhoitajalle, naispuoliselle bussikuskille, jne.? Älä sitten myöskään ujostele puhua tytölle, josta olet kiinnostunut. He ovat kaikki samanlaisia olentoja, ja naiset ovat kuin villikissoja, he vaistoavat pelkosi jo kaukaa.

3. Kehitä ystävyyssuhteita naisten kanssa, joista et ole kiinnostunut

– Ala puhua ja kehittää ystävyyssuhteita sellaisten naisten kanssa, joihin et ole ihastunut. Etsi aktiviteetteja, joissa heidän kanssaan täytyy olla tekemisissä. Älä mene bileisiin ja baareihin (tai mihinkään) päämääränäsi tyttöystävän löytäminen.

4. Katso videoita ja harjoittele

– Katso netistä videoita, jotka voivat auttaa ujouteesi sekä miten naisia lähestytään ja miten heille puhutaan. Harjoitus tekee mestarin, eli voit vain kehittyä paremmaksi. Harjoittele mielikuvia ja ajattele, miltä yleinen rupattelu näyttäisi sekä tuntuisi, ja laajenna siitä.

5. Tee itsestäsi poikaystävämateriaalia

– Sinun täytyy olla kelvollista poikaystävämateriaalia. Se tarkoittaa, että SINUN täytyy tehdä kaikki mahdollinen kohotaksesi mahdollisimman korkealle poikaystävämateriaalilistalla. Ei jalkoja? Et ole kärjessä, mutta et pohjallakaan. Ei hiuksia? Voit rokata itsellesi Bruce Willis -tyylin ja panna tuulemaan… Kertakaikkisen ruma? Sinullekin löytyy joku. Mutta pointti on… SINULLA täytyy olla mahdollisimman paljon ominaisuuksia, joita TYTÖT haluavat.

6. Keskity ensin itseesi ja itseluottamuksesi kasvattamiseen

– Kehottaminen ujoa henkilöä vain aloittamaan puhumisen tytöille on sama kuin heittäisi uimataidottoman valtamereen, kun hänen ainoa kokemuksensa vedestä on ollut seisominen hädin tuskin polviin saakka ulottuvassa vedessä. Jos haluaisin ajaa autoa ja joku sanoisi, ”ota vain avaimet, mene autoon ja aja pois”, vaikka he tietäisivät ettei minulla ole ajokokemusta eikä -korttia, tuloksena olisi katastrofi.

– Sinun täytyy kasvattaa itseluottamustasi. Pelkäät tytöille puhumista, koska sinulla ei ole sihen tarvittavia sosiaalisia taitoja. Tytöille puhuminen ja romanttisen kiinnostuksen viestittäminen ovat kaksi täysin eri asiaa. Jos sinulla ei ole kykyä edes jutella tytön kanssa, miten oletat, että sinulla olisi kanttia kertoa hänelle haluavasi häntä???

– Olin samassa tilanteessa kuin sinä, usko tai älä, mutta en aloittanut tyttöjen lähestymistä tyhjästä ja ihmettä toivoen, vaan keskityin itseeni. Ihan vain työssä menestyminen on auttanut minua suuresti. Kun ystäväni kysyivät tuntemattomilta, ”hei, mistä sinä tunnet hänet?” He vastasivat, että ”totta kai tunnemme hänet, hänhän työskentelee siellä ja siellä. Hän on hyvä tyyppi ja hauska, erinomaista palvelua.” En halua tällä kehuskella, mutta pointtini on, että muuta itsesi sellaiseksi, jonka muut ihmiset tunnistavat ja jonka kanssa he haluavat ystävystyä. Se on paljon helpompaa, kun ihmiset tulevat sinun luoksesi.

Näillä kuudella ohjeella siis ujoudet romukoppaan ja itsevarmat miehet (ja naiset) kumppania etsimään!

Lähde: AskMen

Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.