Naiset voivat saavuttaa kliimaksin useammallakin tavalla kuin sillä ilmeisimmällä. Osa naisista voi laueta mitä arkisimmissa tilanteissa. Tässä on kuusi odottamatonta tilannetta, joissa nainen voi saada orgasmin.

1. Nukkuessaan

Naiset voivat saada orgasmin unissaan siinä, missä miehetkin. Uniorgasmi tapahtuu REM-unen aikana, jolloin mieli on kaikkein aktiivisimmillaan.

2. Treeneissä

Jos kuntosalille lähteminen ei houkuta, ajattele sitä mahdollisuutena kokea nautinnon huippu. Hiljattain tehdyn tutkimuksen mukaan orgasmin todennäköisyys on korkein spinningissä, pyöräilyssä, vatsalihastreeneissä ja painonnostotreeneissä.

3. Ajatuksen voimalla

Jotkut naiset kertovat voivansa saada orgasmin pelkällä ajatuksen voimalla. Naiset saavat väitteelleen tukea tieteestä, sillä aihetta tutkinut tohtori Barry Komisaruk on todennut, että naisilla, jotka väittävät saavuttavansa orgasmin ajatuksen voimalla aktivoituvat samat aivojen alueet, kuin niillä, jotka saavuttavat kliimaksin perinteisin keinoin.

4. Synnytyksessä

Synnytys ei ole ajatuksena kaikkein seksikkäin, mutta jotkut naiset saavat orgasmin sen aikana. Synnytyksen aikana tulevaan orgasmiin vaikuttavat myös kehon hormonimuutokset.

5. Joogassa

Joogassa treenataan paljon lantionpohjan lihaksia, jotka ovat olennaisia orgasmin saavuttamisessa. Siksi ei ole ihme, että naiset saattavat laueta joogatunnilla.

6. Navan stimuloinnilla

Osa naisista väittää saavansa orgasmin, kun heidän napaansa kosketellaan. Selityksen tälle uskotaan olevan se, että napaa stimuloidessaan voi osua hermoon, joka on yhteydessä sukuelimiin.
Lähde: Elite Daily