7 miestyyppiä, joita jokaisen naisen tulisi deittailla ainakin kerran!

Miehiä on moneen lähtöön. Miksi ei siis kokeilla erilaisia miestyyppejä ennen vakiintumista, jotta tietää mikä on itselle sopivin?

Kaikilla alle listatuilla seitsemällä miestyypillä on jotain sellaista annettavaa, mitä jokaisen naisen tulisi ainakin kerran päästä kokemaan.

1. Mies, jolla on todella hyvä musiikkimaku
giphy-1
Kuva: Giphy

Kun tapailet miestä, jolla on erinomainen musiikkimaku, laajentuu sinunkin musiikkimakusi koko loppuelämäksesi ja saat tutustua mitä erilaisempiin ja loistavampiin artisteihin, joihin et olisi välttämättä ikinä tutustunut ilman häntä.

2. Mies, joka on täysin sinun vastakohtasi
giphy-2
Kuva: Giphy

Mies, joka on kaikesta eri mieltä kuin sinä ja on täysi vastakohtasi, saattaa opettaa sinua hyväksymään muut ihmiset sellaisinaan, tai ainakin väittelemään fiksusti ihmisten kanssa asioista, joista olet heidän kanssaan täysin eri mieltä.

3. Mies, joka on täysin kaltaisesi
kuva: photospin
Kuva: photospin

Kun deittailet miestä, joka on aivan kuin sinä, mutta varustettu miehen fyysisillä ominaisuuksilla, saat nauttia omien lempielokuviesi katselusta ja siitä, kun toinen on kaikesta täysin samaa mieltä kuin sinä. Voi kuitenkin olla, että lopulta molemmat kyllästytte toistenne samankaltaisuuksiin. Ethän käyttäisi kahden vasemman jalan kenkääkään, ethän?

4. Mies, joka harrastaa extreme-urheilua
kuva: webneel.com
Kuva: webneel.com

Oli kyseessä sitten surffari, snoukkari, skeittari tai vaikka seinäkiipeilijä, ovat extreme-urheilua harrastavat miehet seikkailunhaluisia ja saat varmasti kokea paljon jännittäviä, jopa vaarallisia tilanteita heidän kanssaan. Opit varmasti extreme-lajin kautta myös paljon hauskoja ja hyödyllisiä asioita, huolimatta siitä että joudut pelkäämään henkesi edestä tai kantamaan hänen painavia laskettelumonojaan aika ajoin.

5. Mies, joka on tunteellisesti todella avoin
kuva: photospin
Kuva: photospin

Vihdoin se löytyi! Olet tuskaillut aikaisemmissa suhteissasi sulkeutuneiden miesten kanssa, jotka eivät ikinä kerro tunteistaan ja mielenmaisemistaan sinulle avoimesti. Käytte lukemattomia keskusteluja hänen ajatuksistaan ja kokemuksistaan. Kun kuitenkin kuulet kolmannen kerran tarinan siitä, kuinka hän menetti lapsena lemmikkihamsterinsa ja kuinka tämä aiheutti hänelle ongelmia jostakin luopumisessa, tajuat että hänen ”herkkyytensä” olikin vain suoraa narsismia ja tarvetta puhua vain itsestään. Päädyt arvostamaan keskivertomiehen hiljaisuutta ja sulkeutuneisuutta.

6. Mies, joka on ei-niin-fiksu, mutta filmaattinen
giphy-3
Kuva: Giphy

Mitä herättää ajatus miehestä, jolla on viimeistä piirtoa myöden täydellinen, kuntosalilla trimmattu keho? Entä kun tähän samaaan mieheen liitetään se, että hän ei tiedä kuka on Suomen pääministeri tai milloin toinen maailmansota sodittiin? Tällainen mies saattaa aiheuttaa noloja ja kiusallisia tilanteita sinulle, mutta ainakin hyödyt siitä, kun hän kantaa sinua vaivatta silloin, kun olet tanssinut jalkasi kipeiksi koko yön.

7. Mies, joka on täysi idiootti
giphy-4
Kuva: Giphy

Usko tai älä, täysillä idiooteillakin on roolinsa deittailun maailmassa. Mutta muista – tätä miestyyppiä sinun tulee tapailla vain ja ainoastaan kerran ja mahdollisimman vähän aikaa! Kun tapailet täyttä typerystä, opit viimeistään, kuinka arvokas itse todella olet. Parhaassa tapauksessa opit myös muita hyödyllisiä asioita, kuten heittämään juoman jonkun kasvoille tai heittämään jonkun ulos asunnostasi. Idioottien ansiosta opit myös arvostamaan sitä hyvää miestyyppiä etenkin silloin, kun huomaat löytäneesi sellaisen. Saat idiootista myös hauskaa muisteltavaa ja juoruiltavaa ystäviesi kanssa drinkkien äärelle hänen typeristä toilailuistaan.

Lähde: Women’sHealth

Ylin kuva: Pixabay