Olet mitä syöt -ohjelmasta tunnettu urheilulääkäri Pippa Laukka on pitänyt yhtä miehensä Markku Laukan kanssa jo 20 vuotta. Pari tapasi helsinkiläisessä yökerhossa, josta alkoi myös yhteinen elämä.

Pipalla oli jo tuolloin tytär edellisestä suhteestaan ja perhe kasvoi vuonna 2003 vietettyjen häiden jälkeen vielä kahdella yhteisellä tyttärellä.

Markun mukaan suurimmat haasteet parisuhteessa liittyvät juuri lasten kasvatukseen ja ajoittuvat siten perheen ruuhkavuosiin.

– Kun saimme yhteiset lapset, minullakin oli sanottavaa, Markku toteaa Anna-lehden haastattelussa.

Hän kuitenkin toteaa, että tietty määrä riitoja pitää käydä läpi, jotta voi tietää aidosti, mitä niistä seuraa.

Myös Pippa kokee haastavimpien aikojen olleen silloin, kun perheen lapset olivat pieniä ja arki oli hektistä. Lisätaakkana Pipalle olivat tuolloin myös nuoruuden syömishäiriön käsittely sekä oman äidin menehtyminen rintasyöpään.

– Markulle jäi paljon vastuuta kodista, ja meidän piti luoda yhteisiä pelisääntöjä lastenkasvatuksessa, Pippa kertoo haastattelussa.

Ajatusmalliensa erilaisuutta Pippa ja Markku kävivät läpi keskustelemalla ja kertomalla avoimesti tunteistaan. Riidoiltakaan ei vältytty, mutta molemmat kokevat edelleen voimakasta yhteenkuuluvuuden tunnetta.

– Minulle luottamus on sitä, että uskaltaa riidellä ja tietää, ettei siitä seuraa katastrofia. Tätä kokeilimme aika monta kertaa, kun lapset olivat pieniä, Pippa myöntää.

– Nyt osaamme katsoa riitaisampia elämänvaiheita jo etäämmältä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Anna

Lue myös:

Pippa Laukka julkaisi rehellisen kuvan vartalostaan: ”Naiseus ei lopu siihen kun vanhennutaan”

Pippa Laukka julkaisi kuvan syömishäiriövuosiltaan: ”Ulospäin saatan olla kuin nukke, mutta näen itseni hauraana ja sairaana”