Temptation Island Suomi -ohjelman tuoreella kaudella kohahduttanut Disa kertoo omalla Instagram-tilillään hyvin avoimesti palautteesta, jota hän on viime aikoina vastaanottanut sosiaalisessa mediassa.

Disa joutui hiljattain kohun keskiöön harrastettuaan televisiokameroiden edessä seksiä varatun Leon kanssa. Sekä Leo että hänen kumppaninsa Joanna ovat molemmat pettäneet toisiaan viettelysten saarella.

Disan ja Leon lämmenneet välit ovat kuluneen talven aikana nousseet tiuhaan tahtiin uutisotsikoihin. Mediamyllytyksen myötä Disan profiiliin on eksynyt liuta kovasanaisia arvostelijoita, jotka ovat lausuneet mielipiteensä Disasta hyvin rajuun sävyyn.

Nyt Disa vaikuttaa olevan lopen kyllästynyt saamaansa kohteluun.

– Edelleen näköjään elää ihmisiä siinä ajatusmaailmassa, että naisen seksuaalisuuden ja suhteiden/kumppaneiden määrän miehet saa määrittää. Mitä vittua. Eiköhän me ihan itse määritellä se, kuinka ja miten tätä elämää eletään. Tiedätkös, että ei kaikkien goals ole mennä naimisiin, saada lapsia ja olla hautaan saakka siinä yhdessä suhteessa, Disa täräyttää Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Tää on niin perus, ihan sama mitä teet tai oot tekemättä niin edelleen löytyy näitä vitun sanonko mitä ihmisiä jotka haukkuu naisia horoiksi. Mielummin oon sinkku kun ikinä suhteessa tollasen ajatusmaailman omaavan ihmisen kanssa. Tässä huomas hyvin taas sen kuinka hän esineellistää naisia. Et nainen on joku vitun patja kun harrastaa seksiä, hän summaa.

Disa toteaa aikovansa estää jokaisen, joka kirjoittaa hänelle ala-arvoisesti somessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Samassa yhteydessä Disa tuo esille erään kirjoittelijan, joka vuosi sitten tammikuussa lähestyi naista varsin kiinnostuneen oloisena.

– Hitto sä olet kaunis ja seksikäs. Niin ja taisin susta äsken tykätä Tinderissä, tuntemattoman henkilön kirjoittamassa viestissä luki.

Ilmeisesti Disa ei koskaan vastannut ihastuneelle somettajalle mitään. Yllättäen sama henkilö on nyt ottanut Disaan uudestaan yhteyttä, mutta tällä kertaa hieman erilaisella äänenpainolla.

– Mietin nyt et miltä tuntuu kun olet koko kansan halveksima horo eikä ketään sua halua enää paitsi purkupaikaksi, kirjoittaja viestittää Disalle.

Disa vaikuttaa olevan kirjoittajan käytöksestä tyrmistynyt. Hän onkin laatinut tälle julkisen vastauksen Stories-osioonsa.

– Niin aivan, me naisethan ollaan olemassa täällä vain ja ainoastaan teitä miehiä varten. Te sanelette, kuinka meidän tulee pukeutua ja käyttäytyä, meikata, elää ja olla, tosi-tv-tähti lataa.

– Auta armias, jos et nyt sitten istu tähän neitseelliseen ja puhtoiseen muottiin, niin eihän sua kukaan halua tyttöystäväksi. Tämäkin sankari oli ensin iskenyt silmänsä muhun, ja nyt kun harrastin sitten seksiä tv:ssä, niin olen horo, hän summaa.

Kuva: Nelonen

Lue myös:

Temppareissa koetaan jättiyllätys – julkisuudesta tuttu pariskunta saapuu sekoittamaan pakkaa!

Tempparit-tähti Pirita Niemenmaa joutui Mika-kihlattunsa kanssa ikävään tilanteeseen voitettuaan Tangomarkkinat – ”Se oli minulle todella raskasta”