Love Island Suomen toisella kaudella ihastuttanut Tommy Oksa on saanut puolisonsa Sandran kanssa ensimmäisen yhteisen lapsen. Tommy kertoi ilouutisen Instagram-tilillään julkaiseman videon kera.Ei ollut helppo tämän pikkuneidin matka tänne meidän luokse.

– Olen jo niin monesti hehkuttanut Sandran lujuutta, mutta totuus on, että mun sanat ei riitä kuvailee kuinka jäätävän uskomaton toi ihminen oli nyt kuluneen viikon aikana, Tommy kirjoittaa.

Synnytystä edelsi peräti viisi jännittävää päivää, ennen kuin pienokainen saatiin maailmaan.

– En ole eläessäni ollut näin avuttomassa tilassa, jossa jouduin katsomaan, kun mulle rakkain ihminen kärsi, jotta me saisimme perheeseen tämän uuden jäsenen. Voin vaan todeta, että mun kunnioitus, arvostus ja rakkaus Sandraa kohtaan moninkertaistui.

Tommy kiittää kauniisti puolisoaan siitä, että tämä teki synnytyksessä kaikkensa, vaikka tapahtumat myös pelottivat.

– Olet kaikkea mitä olen naisessa aina toivonut ja siksi olen onnekas, että saan nyt jakaa perheen sun kanssa. Kiitos kaikesta mitä teit meidän vauvan takia. Vaikka sua pelotti etkä tiennyt kuinka tässä tulee käymään teit kaikkesi ja siedit ylimääräistä kipua.

– Oon varmaan itsekin ihan hormoni huuruissa tällä hetkellä mutta nämä asiat haluan teille sanoa mun naisesta ennen kuin sanat katoavat mun ajatuksista.

Tommy paljasti myös, että tytärtä kutsutaan nimellä Alyssa.

– Alyssa tervetuloa meidän Warrior perheeseen. Olet ansainnut paikkasi meidän keskuuteen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Puoliksi ecuadorilainen, palomiehenä työskentelevä Tommy ja Sandra tapasivat kesällä 2020. He kertoivat raskaudesta julkisesti viime toukokuun puolivälissä.

Lue myös:

Love Island Suomi -hurmuri paljasti ilouutisen: ”Meille tulee baby!”

Love Island -Jenni ja BB-Eetu saavat vauvan: ”Puoliväli saavutettu”