Lue uutuus Tinder-päiväkirja ilmaiseksi – Sanna Kiiski kokosi deittisovelluksen helmet ja siat!

Nykyajan deittailu toimii ihan eri tavalla kuin ennen. Miten kolmen ala-asteikäisen lapsen vastaeronnut äiti löytää seuraa?

Toimittaja Sanna Kiiski päätti heittäytyä meidän kaikkien puolesta koekaniiniksi itselleen vieraaseen deittipalveluun, kun sinkkuajoista on aikaa 12 vuotta. Tinder herätti kysymyksiä ja ihmetystä, joten journalisti päätti koota tarinansa talteen.

Kiiski kertoo kaikkien kielenpäällä oleviin kysymyksiin vastaukset Tinder-päiväkirjassa, jonka voit lukea ääni- tai e-kirjana nyt täysin ilmaiseksi!

Tinder ei ole pelkästään pokauskanava, vaan oiva tapa lähestyä ihmisiä alati muuttuvassa maailmassamme. Se on kuin baari, jossa sinkkunainen voi kohdata samanaikaisesti poliisin tutkinnanjohtajan tai MC Cannonballin jäsenen.

Suomen suosituin digitaalinen kirjapalvelu BookBeat tarjoilee ensimmäiset kaksi viikkoa ilmaiseksi — Sanna Kiiskin Tinder-päiväkirjan lisäksi palvelusta löytyy yli satatuhatta ääni- ja e-kirjaa.

Näin pääset kokeilemaan BookBeatia maksutta 2 viikkoa:

1. Siirry BookBeatin sivuille TÄSTÄ.
2. Aloita ilmainen 2 viikon kokeilu.
3. Jos et ole 2 viikon käytön jälkeen tyytyväinen kokeiluun, voit lopettaa käytön veloituksetta. Saat näin ilmaisen 2 viikon kokeiluajan!