Monissa vakiintuneissa parisuhteissa voi tulla pitkiäkin ”kuivia kausia”, jolloin ei harrasteta seksiä eikä se edes kiinnosta. Alkuvaiheen palava into on laantunut ja arki on astunut tilalle. Perheeseen on voinut tulla lapsia ja yhteisen intiimin hetken löytäminen on hankalaa. Tunnelmaa latistavat myös alituinen stressi ja väsymys. Marika Fingerroos pureutuu tähän tärkeään aiheeseen vloginsa uudessa jaksossa.

Marika tietää, että parisuhdeneuvojat yleensä kehottavat toisistaan etääntyneitä pariskuntia fyysisen kanssakäymisen, kuten halaamisen ja suutelemisen, lisäämiseen. Marikan mielestä tämä voi toki auttaa, mutta se ei riitä. Hänen mukaansa parisuhteessa tarvitaan odottamattomuutta. Suunniteltujen yhteisten hetkien sijaan on parempi yllättää toinen ja ”ottaa hänet brutaalisti”.

Suorasanainen Marika kertoo vloginsa uudessa jaksossa pariskunnille tarkat ohjeet, miten kuivahtanut seksielämä herätetään henkiin, ja jopa millaisena päivänä se kannattaa toteuttaa ja minä päivänä sitä ei missään nimessä pidä tehdä.

Katso alta Marika Fingerroosin sensuroimattomat vinkit, miten pelastat seksielämäsi parisuhteessa!

Katso myös muut Marikan vlogin jaksot:

Seksi parisuhteessa

Eduskunnasta puuttuu munaa

Kun naiset antavat ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa