Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat jo pidemmän aikaa eläneet on-off-suhteessa. Nyt parin huhutaan jälleen eronneen, ja tällä kertaa parin päätös lähteä omille teilleen näyttää lopulliselta.

Aitolehden ja Pikkaraisen suhteen loppumisesta kerrotaan tuoreessa Seiska-lehdessä. Lehden mukaan Levillä joulua viettäneen parin ristiriidat alkoivat jo ennen odotettua lomaa.

Seiskan lähteet tietävät kertoa Aitolehden ja Pikkaraisen nukkuneen Levillä eri mökeissä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kaksikon suhdetta on varjostanut myös Pikkaraisen viime elokuussa saamat syytteet raiskauksesta. Aitolehden epäillään potevan ahdistusta Pikkaraisen lähestyvistä käräjistä.

– He ajautuivat erilleen jo silloin, kun asia tuli ilmi Martinalle. Hannu ja Martina saivat kuitenkin riitansa sovittua, ja Martinan tukikin alkuun miestään. Nyt hän kuitenkin on etääntynyt ex-rakkaastaan, Seiskalle kerrotaan lähipiiristä.

– Hannu ja Martina eivät ole paljoa olleet tekemisissä joulun jälkeen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehden ja Pikkaraisen erosta vihjaa myös se, että Aitolehti on poistanut omalta Instagram-tililtään suuren osan yhteiskuvia, joissa poseeraa Pikkaraisen kanssa. Lisäksi Aitolehti ei näytä enää seuraavan on-off-kumppaniaan Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Suuren leikkauksen läpikäynyt Martina Aitolehti kertoo rehellisesti nykytilanteestaan – ”Haasteet on tehty voitettaviksi

Martina Aitolehdelle ja Hannu Pikkaraiselle perheenlisäystä – suloinen nappisilmä sulattaa sydämiä: ”Ihana hän”