Laulaja Kaija Koon ex-mies, säveltäjä ja sanoittaja Markku Impiö kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa parin suhteesta ja sen päättymisestä eroon vuonna 2007.

Pari oli yhdessä yli kaksikymmentä vuotta ja tuona aikana yhteistyönä syntyneet albumit myivät yli puoli miljoonaa kappaletta. Työn ja parisuhteen erottaminen ei kuitenkaan ollut helppoa ja paineet olivat yhteisiä.

Impiö kertoo tehneensä välillä töitä studiolla yötä päivää ja joskus itkua vääntäen.

– Kaija oli veturi, joka joutui vetämään karavaania. Kolme ensimmäistä albumia tein käytännössä yksin. En tunne yhtään pariskuntaa, jolla tällainen työkumppanuus olisi kovin helpolla sujunut, Impiö kertoo Me Naisille.

Impiö myöntää jälkikäteen, että parin olisi pitänyt antaa toisilleen enemmän tilaa ja rauhaa. Myös parin Olli-pojan moottoripyöräonnettomuus ja siitä toipuminen vaikuttivat suhteeseen, varsinkin kun Impiö paini samaan aikaan alkoholiongelmansa kanssa.

– Se oli äärettömän raskasta aikaa. Iltaisin joudutin itseäni huonompaan kuntoon juomalla. Jollain alitajuisella tavalla minulla oli tuhovimmainen halu lopettaa avioliittomme. Se oli sekavaa ja rajua aikaa.

Ex-parin välit ovat nykyään kohteliaan etäiset, eivätkä he juurikaan tapaa toisiaan.

– Olemme pyytäneet toisiltamme anteeksi asioita. Siihen molemmilla on varmasti ollut syytä.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

Kaija Koo avautuu ensimmäistä kertaa ex-aviomiehensä alkoholismista – ”Juominen karkasi käsistä”

HS: Isän traaginen kuolema laukaisi Kaija Koossa kiusallisen fobian – pahimpina aikoina jopa kaupassa käynti tuntui mahdottomalta