Toimittaja ja somevaikuttaja Miisa Nuorgam, 29, löysi vuosi sitten keväällä Tinderistä Eetun, jonka kanssa sopi tapailevansa kepeästi syksyyn asti. Tuolloin Miisa suuntaisi Norjaan opiskelemaan saamea.

Suhde sai kuitenkin uuden suunnan kun Miisa huomasi muuton jälkeen olevansa raskaana. Vaikka raskaus oli onnellinen uutinen, oli tulevien vanhempien vaikea sopeutua tilanteeseen. Suhteenhan piti alunperin olla vain määrä-aikainen.

– En ole monogaminen ihminen. Muistan jo lukiossa ajatelleeni, ettei minua kiinnosta vakiintua vain yhteen ihmiseen, Miisa kertoo Me Naisille.

Miisan puoliso Eetu Typpö, 29, puolestaan edustaa perinteisempää suhdemallia. Kulunut vuosi ja yllätysraskaus nostivat pintaan paljon erilaisia tunteita ja pakotti parin ajattelemaan asioita uudelta kantilta.

Huhtikuussa syntynyt vauva on nyt parin silmäterä. Vaikka Eetua ahdisti ajatus ei-monogamisesta suhteesta, on parin suhde nykyisin ainakin teoriassa avoin ja tarkoittaa siten molemmille vapautta.

– Ollaan sovittu, että molemmilla on lupa olla Tinderissä, mutta ei meistä kumpikaan taida siellä olla, Miisa sanoo.

Vaikka pari elääkin avoimessa suhteessa on luottamuksen säilyminen heille ensiarvoisen tärkeää. Kuten myös se, että tunteista ja ajatuksista puhutaan rehellisesti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Me Naiset

Miisan käänteentekevää vuotta on kuvattu myös Yle Kioskin uuteen seurantadokumenttisarjaan, Katkeamaton.

Lue myös:

IS: Toimittaja Miisa Nuorgam syyttää koomikko Zaania ja Sami Hedbergiä ahdistelusta: ”Siellä oli muutenkin hommat sekavia”

Temppareissa vietellyt Janina paljasti jymyuutisen – tyttö tulossa!