Monesti miehet, tunnustavat sitä tai eivät, antavat sukupuolielimen koon vaikuttaa toistensa arvostukseen. Tämä johtaa myös siihen, että monet miehet voivat vaistomaisesti määritellä itsetuntoaan peniksensä koon mukaan. Normaalia suuremman peniksen omaavat miehet monesti esiintyvät rehvakkaasti, kun taas normaalia pienemmin varustetut miehet helpommin häpeilevät ja yrittävät piilotella miehuutensa kokoa.
Kaiken tämän lisäksi on vielä mikropenis, joka on arviolta 0,6 prosentilla miehistä. Koska mikropeniksen omaavia miehiä on niin vähän, se tekee heidän tilastaan vielä vaikeamman, niin yleisten käsitysten kuin heidän omien uskomustensa vuoksi.
Monet miehet uskovat, että naiset aina haluavat kumppanilleen suuren peniksen. Jotkut naiset puoltavat tätä uskomusta, mutta useammat eivät ainakaan tunnusta sitä. Liian suuri penis voi jopa aiheuttaa naiselle kipuja yhdynnässä. Mutta miten mikropenis asettuu tähän yhtälöön?
Redditin tunnustusosiossa yksi rohkea mikropeniksen omaava 19-vuotias mies avautui kokemuksistaan. Hän kertoo peniksensä mitaksi erektiossa 6,3 cm. Hän sanoo olevansa neitsyt ja pelkäävänsä edes lähestyä naisia.
– Olen lukenut varmasti joka ikisen artikkelin, tutkimuksen ja foorumikirjoituksen liittyen mikropeniksiin, ja yleisesti vallitsee yksimielisyys siitä, että naiset eivät silloin saa lainkaan tyydytystä yhdynnästä, mies kirjoittaa.
Mies jatkaa, että aina kun hän näkee elokuvissa miehen ja naisen suutelevan sekä alkavan harrastaa kiihkeää seksiä, hänen sydämensä särkyy, sillä hän tietää ettei pysty koskaan tarjoamaan naiselle samanlaista kokemusta.
– Tiedän, että voin opetella antamaan suuseksiä (olen lukenut aiheesta paljon), mutta se ei ole sama asia. Naiset puhuvat tulevansa ”täytetyksi”, niin kuin se olisi maailman uskomattomin tunne. Minua satuttaa tietää, etten voi aiheuttaa sitä tunnetta.
– Olen aiemmin yrittänyt tappaa itseni. Murtauduin rakennukseen ja seisoin pitkään katolla hypätäkseni alas, mutta en vain pystynyt siihen.
Nykyisin pornoa on saatavilla ilmaiseksi niin paljon, että monien kuva seksistä ja peniksen ”oikeasta” koosta on alkanut vääristyä. Seksiterapeutti Elizabet McGrath kuitenkin muistuttaa, että peniksen koko ei ole tärkeintä naisen tyydyttämisessä. Seksin ei tarvitse pyöriä pelkän yhdynnän ympärillä, sillä siihen kuuluu koko vartalo; on hinkkausta, hieromista, peniksen hankaamista häpyhuulia vasten sekä monia muita keinoja saada tyydytystä ilman penetraatiota.
– Katsokaa sitä mahdollisuutena löytää uusia asioita sen sijaan, että keskittyisitte tekemään sitä vain yhdellä tavalla, McGrath sanoo.
Myös erilaisia seksileluja voi hyödyntää yhteisissä sessioissa. Mikropenis ei tarkoita maailmanloppua, vaan seksuaalinen hauskanpito on silti täysin mahdollista. Jokainen on joka tapauksessa oma erilainen yksilönsä ja kaksi aikuista voi nauttia toisistaan monilla muillakin tavoin, kuin pelkän penetraation kautta.
Lähde: LADbible
Kuva: Pixabay