Naiset pystyvät saamaan parhaimmillaan useita orgasmeja toisensa perään, mutta niin pystyvät miehetkin, jos vaivautuvat harjoittelemaan. Ensin tulee oppia laukeamaan ilman ejakulaatiota. Tähän pystyy niin sanotuilla Kegelin harjoituksilla eli lantionpohjalihasten jumpalla.

Ensiksi miehen täytyy oppia tuntemaan ja käskemään pc-lihasta (pubococcygeus) eli häpyluu-häntäluulihasta. Pc-lihaksen käskeminen supistumaan ja rentoutumaan onnistuu esimerkiksi virtsankatkaisuharjoitusten avulla. Harjoittelu tulee aloittaa hitaasti niin, että supistaa lantionpohjan lihakset voimakkaasti, laskee hitaasti kolmeen ja rentouttaa ne sitten. Tätä tulisi toistaa noin 15 kertaa päivässä.

Nopeassa harjoituksessa tulee tehdä edellä mainitut liikkeet peräjälkeen, siihen asti kunnes väsyy – kuitenkin vähintään minuutin ajan. Kolmas tapa on jännittää koko lantionpohjan lihaksisto ja ”puskea” lihaksia eteenpäin.

Harjoitteita voi tehdä missä vain, sillä kukaan ei tiedä sinun treenaavan. Lihasten testaaminen onnistuu nostamalla jäykistynyttä siitintä ylöspäin pc-lihasta käyttäen. Seuraavassa vaiheessa lihasta jännitetään orgasmin ollessa lähellä – näin laukeamisen voi saada hallintaan ja sitä voi viivyttää.

Lähde: The Multi-Orgasmic Man: Sexual Secrets Every Man Should Know, Kirjoittaneet Mantak Chia ja Douglas Abrams.

Kuva: Pixabay