Missä kulkee flirtin ja pettämisen välinen raja parisuhteessa? Tähän saattaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jutustellessaan ja viestitellessään törmätä yllättävänkin lujaa, vaikka rajat vaihtelevat riippuen parisuhteesta. Se, mikä on toiselle ehdoton uskottomuuden osoitus, saattaa olla toiselle vain kevyttä keimailua. Seuraavassa joitain merkkejä siitä, että saatat olla luisumassa epärehellisyyden puolelle.

1  Salaisuuden verho

Tuhoatko flirttikumppanisi kanssa käydyt keskustelut tai kirjoitetut sähköpostit tai tekstiviestit välittömästi? Se on punainen lippu! Miksi niiden yllä on salaisuuden verho, jos ne ovat harmittomia?.

 2  Suuri innostus

Poltteleeko flirttikaverin vastauksen odottaminen vatsanpohjassa?

 3  Ei pelkkä laatu, määrälläkin on merkitystä

Laatu ratkaisee, mutta kuule hälytyskellojen kilinä myös siinä tapauksessa, jos lähetät X:lle yhdeksännettä tekstiviestiä tänään tai chattaat toista tuntia Facebookissa hänen kanssaan.

 4  Seksuaalinen sävy

Punainen lippu alkaa heilua, kun flirttailu muuttuu liian seksuaalissävytteiseksi. Huomaatko flirttikumppanisi tunkevan esimerkiksi fantasioihisi? Silloin olet todennäköisesti ainakin lähestymässä vaarallisia vesiä.

 5  Järkeistäminen

Rationalisoitko flirttisuhdettasi? “Hän on pelkkä kaveri.” Miksi sinun pitäisi rationalisoida pelkkää ystävyyttä?
 6  Jakaminen
Jaatko flirttikumppanisi kanssa paljon asioita? Alkaako jakaminen mennä intiimille puolelle? Etenkin jos huomaat jakavasi X:n kanssa enemmän asioita kuin kumppanisi kanssa, olet jo vaarallisilla vesillä.

 7  Ystävien huoli

Kuuletko ystäviesi ihmettelevän käytöstäsi? Muistuttelevatko he sinua heräämään ja muistamaan sen, että olet naimisissa tai parisuhteessa?
 8  Kumppanin huoli
Onko kumppanisi flirttailustasi huolissaan? Tämä punainen lippu on tärkeä. Kumppanin huoli voi tehdä hallaa parisuhteenne toimivuudelle, jos hän on flirttailustasi huolissaan. Tämäkin kannattaa ottaa huomioon, vaikka muutoin uskoisit olevasi turvallisilla vesillä omien rajojesi kanssa.
 9  Sallisitko saman hänelle?
Miltä sinusta tuntuisi, jos kumppanisi keskustelisi ja viestittelisi samalla tavalla kuin sinä X:n kanssa? Jos huomaat kiemurtelevasi tämän kysymyksen kanssa, kannattaa pitää huoli, ettet ole luisumassa flirttailusta pettämisen puolelle.
Lähde: Rakkaudeksi.fi