Miten mies löytää naisen ja nainen miehen? Joskus kohtaaminen tapahtuu sattumalta, mutta joskus tämä sattuma syntyy miehen tai naisen aloitteesta, perinteisemmin miehen.
Aloitteen tekemistä on vakiinnuttu kutsumaan ”iskemiseksi” ja vaikka naisetkin iskevät miehiä, yleisemmin tällä asialla ovat miehet.
Miten nainen siis isketään? Hottikset ja Hottikset 2.0 -sarjoista tuttu Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen tuntee pelimiehen kultaiset säännöt kuin omat taskunsa. Porvoolainen hurmuripoika muistuttaa, että se pelaa, joka ei pelkää.

Alla Bile-Danin 7 kultaista sääntöä naisen iskemiseen.
1. Muista aina, että sinä olet se joka määrää pelin tahdin ja panokset…
Onko kyseessä pelkkä flirtti? Kenties yhden illan pano? Improvisaatio on hauskaa ja virkistävää, mutta sananlasku ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” toimii hyvin myös naisten kaatamisessa. Mieti siis jo hyvissä ajoin ennen baanalle lähtöä, mikä on illan agenda ja miten siihen päädyt, tai pahimmassa tapauksessa voit joutua tyytymään baarin rumimman naisen hoitelemiseen ja kauheaan morkkikseen seuraavana päivänä.
2. Tunnista peli
Kaikki naiset eivät ole samanlaisia, joten opettele hyvissä ajoin tunnistamaan mahdollisimman monia eri naistyyppejä. Hyvänä nyrkkisääntönä kannattaa pitää, että mitä enemmän osaat ennakoida naisen käytöstä, sitä helpommin päätät mitä seuraavaksi tapahtuu.
3. Keskustelu
Keskustelu on taito, joka kannattaa masteroida ennen kuin edes harkitset maalikuninkaaksi ryhtymistä. Naiset nimittäin rakastavat miestä, joka osaa keskustella luontevasti niin asiasta kuin asiasta. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi välttämättä tietää asiasta yhtään mitään. Kunhan vain osoitat naiselle, että olet kiinnostunut kuuntelemaan ja keskustelemaan hänelle tärkeistä asioista.
4. Paskasuodatin
Kuunteleminen voi olla myös monille hieman haastavaa, koska naiset ja heidän logiikka… Aiheet voivat olla mitä vain taivaan ja maan väliltä. Jos kuitenkin toteat pian naisen avattua verbaalisen arkkunsa, että ”eihän tätä naista voi kuunnella menettämättä uskoa ihmiskuntaan”, suosittelen vahvasti paskasuodattimen opettelemisen.
Taitojen karttuessa osaat kuunnella naista kuin naista suodattaen kaiken olemattoman pois keskustelusta, jolloin sinulle jää enemmän aikaa miettiä vaikka sitä naapurin Pirkkoa, jota kävit aikaisemmin polkemassa.
5. Huumori
Naiset rakastavat huumoria! Kun mies saa naisen nauramaan, se tarkoittaa sitä että nainen on rentona miehen seurassa.
Tämä ei tarkoita mitään valmiiksi netistä poimittuja blondivitsejä, vaan tilannekomiikka. Muista tässäkin käyttää pelisilmää, sillä mikään ei karkoita naista nopeammin, kuin miehen paska huumorintaju.
6. Hygienia & vaatetus
Muista AINA pukeutua asiallisesti, koska teet ensivaikutelman vain kerran! Mokaat mahdollisuutesi 99,9 % varmuudella, jos näytät siltä että kulutat rahasi mieluummin Valmetin kampiakseliin, kuin laadukkaisiin vaatteisiin.
Sama pätee myös hygieniaan. Pidä naamasi ajeltuna/parta siistittynä, jotta nainen ei erehdy luulemaan sinua pummiksi. Summa summarum… ”Dress to impress”.
7. Itsevarmuus
Muista aina olla itsevarma KAIKESSA mitä teet!
P.S. Muista huomioida positiivisesti naisissa heidän pieniä yksityiskohtiaan, mm. kauniit kynnet, upea tukka, tai yksi todella hyvä on korkkarien kehuminen!