Tänä talvena esitetyllä Temptation Island Suomi -kaudella nähtiin sykähdyttävä hetki, kun varattuna saarelle saapunut Leo, 21, kosi sinkkuna ohjelmaan osallistunutta Disaa, 40.

Katsojat ovat jo useiden viikkojen ajan odottaneet saavansa vastauksen siihen, kuinka Disan ja Leon suhteen lopulta kävi. Nyt kaksikko paljastaa vihdoin totuuden OMG! goes Tempparit -podcastissa.

Disa kuvailee parin tulleen Temppareiden kuvausten päätyttyä takaisin Suomeen ja viettäneen kesän yhdessä käyden bileissä ja festareilla.

– Minusta tuntuu, että me jatkoimme kesää samalla tyylillä kuin siellä Temppareissa: biletimme ja pidimme hauskaa, Disa toteaa podcast-jaksossa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Molemmat kertovat naureskellen kesän olleen varsin villi. Syksyyn mennessä heidän tiiviimpi yhdessäolonsa kuitenkin päättyi.

Leo arvelee syyn rakkauden loppumiselle olleen se, että kaksikko elää suuren ikäeronsa vuoksi keskenään hyvin erilaista arkea. Esimerkiksi Disalla on jo omia lapsia.

– Onhan molemmilla aika erilaiset arjet, mikä sitten saattoi olla osasyy siihen, että kun arki saapui kesän jälkeen takaisin, niin emme olleet enää niin tiiviisti. Onhan varmasti aika eri elämäntilanteet molemmilla kokonaisuutena, Leo pohtii.

– Ehkä siinä tuli sellainen todellisuus, Disa komppaa.

Vaikka kosinta on nyt purettu ja romanttinen suhde yhdessä tuumin päätetty, ovat Leo ja Disa edelleen tekemisissä toistensa kanssa.

Kuva: Nelonen

Lue myös:

Jättiyllätys! Idolsista tuttu Leo ja sinkku-Disa menivät kihloihin Temptation Island Suomi -sarjan kuvauksissa!

Leon kanssa viihtynyt TIS-Disa kerää törkykommentteja somessa – lataa suorat sanat arvostelijoilleen: ”Mieluummin olen sinkku kuin…”