Nainen, näin saavutat petipuuhissa huipun joka kerta – asiantuntijan 10 vinkkiä

Miehet laukeavat petipuuhissa kolme kertaa useammin kuin naiset, ja jopa 70 prosenttia naisista myöntää teeskentelevänsä sängyssä. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, sillä tohtori Laurie Mintz on kirjoittanut kirjan Becoming Cliterate opastaakseen naisia tyydyttävämpiin lemmenleikkeihin. Mintz on amerikkalainen psykologian professori ja seksuaalisuuden asiantuntija.
Tässä on tohtorin kymmenen vinkkiä, joita noudattamalla sinäkin voit päästä hekuman huipulle.

1. Opettele, mitä tuolla alhaalla on

Naiset eivät juurikaan opi ulkoisten sukuelintensä anatomian saloista terveystiedon tunneilla, joten ensimmäinen askel on oppia, mitä tuolla alhaalla oikein onkaan. Useimmilla naisilla orgasmiin johtavat hermopäätteet ovat sukuelinten ulkopuolella eivätkä sisäpuolella. Noin 95 prosenttia naisista tarvitsee klitoriksen kosketusta saadakseen orgasmin.

2. Ota peili ja kurkista

Tutustu peilin avulla alakertaasi. Jos et tiedä, miltä siellä näyttää, sinun on vaikea opastaa kumppaniasi koskettamaan sinua oikein.

3. Älä ainoastaan katso, vaan myös kosketa

Ota ohjat omiin käsiisi ja tutki, millainen kosketus tuntuu sinusta hyvältä. Jokaisen naisen sukuelinten hermojen sijainti ei ole sama, joten on tärkeää selvittää, mikä reitti johtaa juuri sinut nautinnon huipulle.

4. Puhu kumppanisi kanssa

Selvitettyäsi kuinka sinun on helpoin saavuttaa orgasmi, sinun tulee välittää tietosi kumppanillesi. Tärkein askel orgasmiin kumppanisi kanssa on saada hänet tuottamaan sinulle samanlaista stimulaatiota, jota tuotat itsellesi masturboidessasi. Opeta kumppanisi tyydyttämään sinut samalla tavalla, kuin tyydytät itsesi.

5. Ajattele kuin lesbo

Saavuttaaksesi orgasmin sinun kannattaa ottaa mallia lesboseksistä, jossa usein kumpikin nainen tyydyttää toisensa vuorollaan. Ajattele, että yhdyntä ja klitoriksen stimulointi ovat yhtä tärkeät osat seksiä sen sijaan, että pitäisit klitoriksen stimulointia vain esileikkinä ennen yhdyntää. Ota siis ensin oma vuorosi ja anna hänelle sitten omansa.

6. Hidasta tahtia

Suurin osa naisista tarvitsee 10-45 minuuttia klitoriksen stimulointia saavuttaakseen orgasmin. Muista siis ottaa niin paljon aikaa kuin tarvitset!

7. Näytä tietä

Kommunikointi on yksi petipuuhien tärkeimmistä tekijöistä. Näytä kumppanillesi, kuinka haluat tulla kosketetuksi.

8. Anna klitoriksellesi lempinimi

Kun puhut kumppanillesi, sinun on opittava käyttämään sanaa klitoris, joten opettele sinuiksi sanan kanssa. Voit toki antaa klitoriksellesi lempinimen, jos se auttaa.

9. Koolla ei ole merkitystä

Suurin osa naisista sanoo, ettei peniksen koolla ole merkitystä mielihyvän kannalta. Tärkeää on se, kuinka mies käyttää käsiään ja kieltään.

10. Opettele mindfulness-taitoja

Pyri keskittämään koko mielesi ja kehosi siihen, mitä olet tekemässä. Opettele mindfulness-harjoittelun keinoin olemaan läsnä jokapäiväisessä elämässä ja siirrä sitten taitosi makuuhuoneeseen.
Lähde: The Sun