Nainen, nämä 4 asiaa osoittavat, että mies on pihkassa sinuun!

Yli 40-vuotiaiden naisten deittivalmentaja Bobbi Palmer tietää, mikä on deittailevan naisen yleisin kysymys, iästä riippumatta. Kysymys kuuluu: ”Tykkääkö hän minusta?” Palmerilla on yleensä tilanteen mukaan kaksi vaihtoehtoista vastausta: ”Jos sinun pitää kysyä sitä, vastaus on todennäköisesti ei”, tai ”Sitä ei voi vielä tietää. Anna hänelle aikaa.”
Palmerin mukaan nainen alkaa pohtia aivan liian aikaisessa vaiheessa deittailua, pitääkö mies hänestä. Miehet eivät ole kuten naiset. He ajattelevat monista asioista eri tavalla. Heille on helpompi pysytellä ”tiedonkeräysvaiheessa” paljon naisia pidempään.
Mies voi tehdä jopa ensimmäisellä deitillä päätöksen, haluaako hän jatkaa naisen tapaamista vai ei, mutta nainen pohtii jo siinä vaiheessa monia muitakin asioita, kuten: ”Olisiko hänestä ainesta poikakaveriksi tai aviomieheksi?” Sitten nainen alkaa käydä mielessään deittiä läpi ja pohtia, mitä mies ajatteli hänestä.
Palmer korostaa, että kun mies on innostunut naisesta, tämä kyllä huomaa sen, varsinkin jos kyseessä on yli 40-vuotias mies. Aikuiset miehet eivät enää pelaa ihmissuhdepelejä. Jos he innostuvat, he innostuvat oikeasti.
Jos naisella on kuitenkin epävarmuutta asiasta, hän voi tarkkailla miehen käytöksestä neljää merkkiä, joista saa selville, onko mies innostunut hänestä vai ei.

1. Hän ei katoa

Hän soittaa, lähettää tekstareita ja pyytää sinua uudelleen ulos. Hän on ajoissa tai soittaa etukäteen, jos on myöhässä. Aivan alussa täytyy kuitenkin antaa aikaa yhteydenottoihin, koska hänelläkin on elämä. Jos hän on kiinnostunut sinusta, kuulet kyllä hänestä!

2. Hän haluaa miellyttää sinua

Hän on huomaavainen deiteillänne ja suunnittelee sellaisia asioita, joista ajattelee sinun pitävän, tai kysyy sinulta minne haluat mennä. Hän on ystävällinen koirallesi, hän kehuu sinua ja antaa sinun jakaa jälkiruokansa kanssaan.

3. Hän yrittää tehdä sinuun vaikutuksen

Tämä asia voi olla jopa ärsyttävä, jos et ymmärrä mistä on kyse. Voit ajatella itsekehuja ylimieliseksi, leuhkivaksi tai itsekkääksi käytökseksi. Anna siis hänelle hänen hetkensä, koska kyseessä onkin imartelu sinua kohtaan. Voit jopa huomata olevasi vaikuttunut hänen saavutuksistaan. Voit mielessäni hymyillä ajatellessasi, että itsekehut tarkoittavat sitä, että hän pitää sinusta ja haluaa myös sinun pitävän hänestä. Mies ei nimittäin yritä tehdä vaikutusta naiseen, josta hän ei välitä. Varmista kuitenkin, että kyseessä on vaikutuksen tekeminen sinuun, eikä yleisesti itsekeskeinen luonne.

4. Hän jakaa asioita kanssasi

Kun olette yhdessä tai puhutte puhelimessa, hän on läsnä. Hän on iloinen ja kiinnostunut sinusta. On hyvä muistaa, että huono päivä esimerkiksi töissä voi vaikuttaa kenen tahansa mielialaan negatiivisesti, mutta yleensä ottaen hän on kuitenkin hyvällä tuulella, kun olette yhdessä. Hän voi kysyä miten päiväsi meni ja pyytää mielipidettäsi johonkin asiaan. Hän muistaa vihaamasi tai rakastamasi työkaverin nimen, Hän muistaa mielimusiikkisi ja kysyy joskus myös perheesi vointia. Hän kertoo sinulle omasta päivästään, suunnitelmistaan sekä yleensä ottaen mielipiteitään asioista.
Palmerin mukaan miehen ihastumisen selvittäminen ei ole rakettitiedettä. Kun mies pitää naisesta, hän osoittaa sen. Aikuisen miehen ihastusta ei tarvitse yrittää tulkita eikä lukea rivien välistä. Ei tarvitse miettiä, mitä hän oikeasti tarkoittaa sanomalla jotain. Kun hän pitää sinusta, sinä kyllä tiedät ja tunnet sen!
Asian kääntöpuoli on Palmerin mukaan yhtä yksinkertainen. Jos mies lakkaa soittamasta naiselle, hän on päättänyt, ettei ole enää kiinnostunut hänestä. Piste. Vaikka olisit kuinka innoissasi hänestä ja mielestäsi teillä meni niin hyvin, sillä ei ole merkitystä, koska hän ei ajattele samalla tavalla.
Jos alat kyseenalaistaa ja miettiä asioita liikaa, pysähdy ja mieti, mitä hän sinulle merkitsee? Älä haaskaa aikaasi mieheen, joka ei ole kiinnostunut sinusta.
Kun ymmärrät edellä mainitut seikat, voit nauttia deitillä olemisesta ilman turhia pohdiskeluita sekä rivien välistä lukemisia. Vastaukset ovat koko ajan näkyvillä miehen käytöksessä.
Lähde: YourTango
Kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.