Naisen jäätävä kosto – luki alttarilla vihkivalojen sijaan petturin viestit

Caseyn ja Alexin oli määrä mennä naimisiin, kun häitä edeltävänä päivänä Casey sai selville järkyttäviä asioita tulevasta miehestään. Casey kertoi tarinansa Whimn-sivustolle.

Casey seisoi hääpäivänään unelmiensa hääpuvussa vieraiden edessä vapisevin käsin. Hän oli kuvitellut sen olevan elämänsä onnellisin päivä, mutta sen sijaan hän tiesi parisuhteensa päättyvän kaikkien todistajien edessä.

Häitä edeltävänä iltana Casey oli ollut ystäviensä kanssa hotellihuoneessaan. Hän sai sarjan tekstiviestejä, jotka mullistivat hänen elämänsä. Viestit tulivat vieraasta numerosta ja niissä oli kuvakaappauksia. Mukana tuli viesti, jossa luki:

– Minä en menisi hänen kanssaan naimisiin. Menetkö sinä?

Casey ei voinut uskoa lukemaansa. Kuvakaappaukset olivat keskusteluja Alexin ja toisen naisen välillä. Mukana oli myös parin ottamia yhteiskuvia. Ensimmäiset viestit olivat muutaman kuukauden vanhoja ja tuoreimmat vain joidenkin päivien takaa. Caseyn oli vaikea hyväksyä lukemaansa, mutta hän tiesi viestien olevan aitoja.

– Tänä viikonloppuna. Sinä ja minä. Siitä tulee kuumaa, yhdessä viestissä luki.

– Kroppasi on aivan uskomaton. Ja helvetti, tiedät miten käyttää sitä. Kunpa tyttöystävälläni olisi edes puolet taidoistasi, toisessa viestissä todettiin.

Caseyhin sanat iskivät kuin tikari. Hän mietti, kuinka hän voisi perua häät, kun kaikki olivat matkustaneet paikalle kaukaa ja häät oli jo maksettu.

Caseyn ystävät vaativat häntä soittamaan Alexille välittömästi ja perumaan häät. Casey ei kuitenkaan soittanut.

Häitä edeltävänä yönä Casey ei nukkunut silmäystäkään. Aamulla hän teki päätöksensä. Hän menisi häihin suunnitellusti paljastaakseen miehen petollisuuden suvun ja ystävien edessä.

Casey käveli alttarille hääpuvussaan ja huomasi Alexin arvaavan, ettei kaikki ollut hyvin. Vieraiden edessä Casey paljasti kaikille totuuden Alexista. Hän luki jokaisen viestin, jonka hän oli saanut tuntemattomalta lähettäjältä. Alexilla ei ollut hänelle mitään sanottavaa. Mies karkasi kirkosta perheen katsoessa kauhuissaan hänen peräänsä.

– Rakastan teitä kaikkia ja niin kamalaa kuin tämä onkin, olen iloinen, että olette täällä. Tänään ei ole hääjuhlia, mutta sen sijaan juhlimme rehellisyyttä, tosirakkauden löytämistä ja sydämen seuraamista silloinkin, kun se sattuu, Casey julisti vieraille.

Lähde: Whimn
Kuva: Pixabay (Kuva ei liity tapaukseen.)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.