Naiset paljastavat – tällaiset miesten profiilikuvat pyyhkäistään heti pois Tinderissä

Täydellisen deittiprofiilin rakentaminen ei ole miehille helppo tehtävä. Harva mies tietää tarkalleen mitä naiset etsivät ja mikä saa heidät pyyhkäisemään Tinderissä oikealle vasemman sijaan. Asiaan saadaan apua Elite Dailyn ansiosta, joka kysyi naisilta, millaiset miesten profiilikuvat he huitaisevat saman tien vasemmalle Tinderissä.
Heti alkuun voidaan yleistää, että naiset eivät kovin helposti innostu pelkistä salikuvista. Alle on lisäksi listattu yleisimmät virheet profiileissa, joiden takia ne pyyhitään mitä todennäköisimmin nopeasti vasemmalle.
Profiilikuva on tylsä ja mitäänsanomaton
Tylsät kuvat, kuvakaappaukset Snapchatista, kuvat exän kanssa ja esimerkiksi kalastuskuvat eivät kiinnosta naisia. Yleinen elvistelykään ei tehoa, sillä vaikka sinulla olisi kuinka suuret lihakset ja kallis kello, etkä muuta esittele, ne vain osoittavat pinnallisuutta, riippumatta siitä oletko pinnallinen vai et.
Onko peili paras kaverisi?
Miesten peiliselfiet koetaan naisten keskuudessa turhamaisina. Etkö tosiaan löydä kuvistasi yhtä otosta, jossa et poseeraa harkitusti suoraan kameralle? Peiliselfie antaa naiselle myös mielikuvan, että mies keskittyy liikaa ulkonäköönsä ja haluaa koko ajan näyttää täydelliseltä.
Edustuskuvat
Jos kaikki kuvasi ovat ammattilaisen ottamia edustuskuvia, pyyhkäisy suuntautuu todennäköisesti vasemmalle. Kukaan ei oikeasti näytä niin hyvältä kuin edustuskuvissa. Lisäksi ne saavat sinut näyttämään steriililtä ja persoonattomalta.

Näytät vieläkin opiskelijalta
Laajat kuvakulmat vaellusmatkoilta ja nähtävyyksistä, joissa mies itse näkyy pienenä, eivät toimi Tinderissä. Nainen haluaa erottaa kuvasta miehen kasvot. Vanhat kuvat ilonpidosta ryyppyjuhlissa kavereiden kanssa eivät myöskään ole naisten mieleen.
Näytät kuvissa hyvin lyhyeltä
Ryhmäkuvat, joissa mies on aina lyhin ja vähiten puoleensavetävä koko porukasta, eivät ole kovin mairittelevia. Ryhmäkuvat ovat muutenkin aina huono valinta, sillä naiset eivät jaksa alkaa etsiä profiilin omistajan kasvoja isosta ryhmästä. Jotkut naiset haluavat nähdä miehen pituuden profiilissa ja sen voi laittaa esimerkiksi näin: ”175 cm, jos sillä on väliä”.
Aurinkolasit aina päässä
Jos miehellä on aurinkolasit joka kuvassa ja varsinkin myös sisällä, ei ole vaikea arvata kumpaan suntaan naiset hänet pyyhkäisevät. Onko miehellä jotain salattavaa, vai miksei hän halua näyttää silmiään? Eräs nainen kommentoi: ”Tiedän että haluat levennellä sillä yhdellä ainoalla kerralla, kun pääsit veneilemään kaveriesi kanssa, mutta miten erotan sinut koko porukasta?” Tässä on myös riskinä, että naista oikeasti kiinnostaakin sinun sijaan joku kavereistasi.
Nimesi tuo mieleen huonoja muistoja
Okei, tämä ei liity kuvaan etkä valitettavasti voi tehdä asialle yhtään mitään, mutta jos sinulla sattuu olemaan sama nimi kuin naisen exällä, kynnys vasemmalle suuntautuvaan pyyhkäisyyn on huomattavasti matalampi.
Et osaa hymyillä
Mikset hymyile yhdessäkään kuvassa? Miksi olet niin totinen? Oletko tosikko? Jos mies ei hymyile, naiset saavat hänestä sellaisen kuvan, että hänellä on joko huonot hampaat tai hän on huumorintajuton. Toisaalta, jos edustat päinvastaista äärimmäisyyttä, eli biletät ja olet kännissä joka kuvassa, lopputulos on yhtä huono.
Toivotamme miehille näiden ohjeiden avulla onnea profiiliensa uudistamiseen ja oikealle suuntautuvien pyyhkäisyjen saamiseen.
Lähde: Elite Daily


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.