Nyt on suoraa ja rehellistä puhetta Metropoli.netin täysin uudessa podcast-sarjassa!

Lukuisista television realitysarjoista tutuksi tullut Niko Saarinen keskustelee podcast-sarjansa, Nikotellen, ensimmäisessä osassa vuoden 2012 Big Brotherissa mukana olleen Jonna Saaren kanssa sinkkuudesta ja seurustelemisesta, sekä erityisesti millaista se on julkisuuden henkilöille.

Niko ja Jonna ovat samaa mieltä siitä, että julkisuus tuo seurustelemiseen sekä sen aloittamiseen omat haasteensa. Keskustelussa nousee esille, miten julkkiksen maine ja sinällään julkisuus vaikuttavat uusien ihmisten löytämiseen.

Molempien mielestä ennakkoluulot estävät ihmisiä ottamasta heihin yhteyttä, koska monet ajattelevat, että heille on kuitenkin tarjolla ”niin paljon muita ja parempia”, vaikka näin ole välttämättä olisikaan.

– Olemme maineemme vankeja. Ihmiset tekevät johtopäätöksiä meidän puolesta, Niko huokaa.

Niko ja Jonna puhuvat podcastissa puolison etsimisen kuuluisasta ”rimasta” ja miten matalalla tai korkealla se heillä itsellään on. He myös toteavat, että julkkisten parisuhteilla on vaarana kariutua varsinkin silloin, jos he hehkuttavat onneaan julkisuudessa.

– Sehän on nähty, miten julkkisten parisuhteille käy. Ihmiset on kieroja. Ystävät tai tuntemattomat voi jotenkin koittaa sabotoida sitä, Jonna sanoo.

Kuuntele podcast alapuolelta:

Myös sitoutumiskammo ja pelko lähteä etsimään uutta kumppania voi julkkiksella kasvaa ajan myötä, varsinkin jos edellisen parisuhteen kariutumista on jouduttu perkaamaan julkisuudessa.

Jonna Saari ei ole vielä löytänyt sitä oikeaa, kuten alla olevan kuvan tekstistä näkyy.

– Joku kertoi minulle, että joku halusi jonkun sellaisen kuin minä. Ja toivon, että se joku olet sinä ✨