Niko Saarinen ja Jonna Saari kertovat Nikotellen 2.0 -podcastin kuudennessa jaksossa pitkään odotetun life updaten, eli kertovat mitä heidän elämässään on tapahtunut. Molemmat ovat nyt olleet treffeillä, joten ovatko he vielä sinkkuja?

Ensin Jonna avautuu karmeista Tinder-kokemuksistaan. Hän sai niin tarpeekseen deittisovelluksessa kanssaan chatanneista käsittämättömistä miehistä, että suuttui ja poisti koko sovelluksen.

Niko puolestaan kertoo käyneensä vihdoinkin deiteillä. Hän sanoo tavanneensa yhden miehen ensin junassa ja menneensä sitten hänen kanssaan treffeille. Niko kertoo, että onnistui murtamaan väkinäisessä tunnelmassa suoralla kysymyksellä: ”Minkä kokoinen kulli sulla on?” Kuuntele podcastista, miten kuumottaviin tunnelmiin asia siitä eteni, ja miten asiat menivät toisilla treffeillä. Ja sitten Niko tapasi toisenkin miehen! Kuuntele, miten hänen kanssaan meni ja mikä pilasi Nikon tunnelman. Et kyllä usko, mikä se oli!

Jonna kertoo, että vaikka hän poisti Tinderin, hänellä on ollut viime aikoina tavallaan kaksi deittiä. Ensimmäisellä deitillä Jonna paljastaa harrastaneensa seksiä, mutta toinen kokemus oli varsin erikoinen. Hän nimittäin näki baarissa kaksi homoa, joista toinen lähtikin mukaan Jonnan kotiin, jossa asiat etenivät nopeasti seksiin. Jonna paljastaa hämmästyneensä perin pohjin miehen kysyessä häneltä kesken yhdynnän: ”Onks homo tehnyt sulle ennen näin?” Kuuntele ohjelmasta, miksi tilanne oli Jonnalle kuitenkin ”hirveä”.

Tässä jaksossa Niko myös kertoo hieman alustusta Farmi-sarjaan, jossa hän on parasta aikaa mukana. Kansainvälisessä formaatissa kilpailijat elävät maatilalla 1800-luvun mukaisesti.

Kuuntele muutkin kuumat ja suorasukaiset paljastukset Nikotellen 2.0 -podcastin osasta 6.

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Voit kuunnella jakson myös täällä.

Tsekkaa Nikotellen 2.0 -podcastin muutkin jaksot!

Osa 5

Osa 4

osa 3

Osa 2

Osa 1

Nikotellen-podcastin ensimmäisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.